SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro'da Seçim Hazırlığı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu'nun yapılacak olan yeni dönem seçiminde şuanda iki adayın bulunduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Malatya Barosu'nda genel kurulun 11 Ekim Cumartesi günü, yeni dönem yönetim kurulu ve diğer organlar için seçimin 12 Ekim 2008 Pazar günü yapılacağı belirtildi. Seçimler için şuanda Avukat Eyüp Kutlubay ile Avukat Selahattin Sarıoğlu'nun aday oldukları kaydedildi.

Malatya Barosu'nda 3 dönemden beri başkanlık görevini sürdüren mevcut başkan Avukat Mehmet Görgeç, yeni dönem için aday olmayacağını belirterek, "3 dönemden beri hizmet görevinde bulundum. Bu 3 dönemde de Malatya Barosunu ve meslektaşlarımızı en iyi şekilde temsil etmeye ve mesleki sorunlarımızı dile getirmeye çalıştım. Mesleki sorunlarımızın yanında ülkemizin ve ilimizin temel sorunları ile de yakından ilgilendik. Malatya Barosu'nda hep birlik ve beraberlik ortamı oldu. Bu birlik ve beraberlik ortamının bundan sonrada devam edeceğine inanıyorum. Yeni dönemin Malatya Barosu'na ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız