SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro'dan Arsa Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ

Baro Başkanı Avukat Eyüp Kutlubay, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek, İstinaf Mahkemesi için arsa tahsisinden dolayı teşekkür etti.

Belediyeninu konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

06 Aralık 2010 tarihinde gerçekleşen ziyaret sırasında Malatya’ya yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Kutlubay, ”Baro seçimlerinden sonra sayın Başkanımız bizleri ziyaret ederek yeni görevimizde başarılar dilemişlerdi. Biz de bugün sayın Başkanımızı ziyaret ederek hem yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etmek, hem de İstinaf Mahkemesi binasının yapımı için tahsis edilen alan için teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, ”Malatya’nın gelişmesi ve yatırımların Malatya’ya gelmesi adına Belediye olarak her türlü yardımı yapmaya hazırız.

Belediyemiz Meclisinin Aralık ayı toplantısında gündeme gelen ve daha önce ticari alan olan Kömür Tevzi yerinde yapılan imar değişikliği ile Resmi kurum alanı olarak plan tadilatı yapılmıştır. Yapılan bu plan tadilatı ile Bölge İstinaf Mahkemelerinin bu alana yapılması amaçlanmaktadır.

Bölge İstinaf Mahkemelerinin Malatya’ya kurulması için bugüne kadar uygun bir yer bulunamamış ve bu büyük hizmetin Malatya’ya yapılamaması gündeme gelmiştir. Aralık ayında yaptığımız Belediye Meclisinde yer tahsisi ile ilgili imar palan değişikliği yapılmıştır. Hedefimiz Malatya’yı bölge merkezi haline getirmek, bölgesine hitap edecek çekim merkezi haline getirmektir” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız