SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barodan Eski Başkanlara..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu tarafından baronun eski başkanlara teşekkür plaketi verildi.

Avukatlar Günü nedeniyle Malatya Barosu tarafından geleneksel hale getirilen Avukatlar Balosu, Altın Yunus Tesislerinde gerçekleştirildi. Avukatların aileleri ile birlikte katıldığı baloya baronun üyesi olan CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç ile Malatya Belediye Başkanı ve Baro eski başkanı Cemal Akın konuk oldu.

Gecede, Malatya Barosu'nda 1971-1972 yıllarında başkanlık yapan Avukat Fahrettin Aksoy'a, 1972-1980 yılları arasında başkanlık yapan Avukat Turan Fırat'a, 1980-1985 yıllarında başkanlık yapan Avukat Mehmet Hayrettin Abacı'ya, 1985-1990 yıllarında başkanlık yapan Avukat Tümer Önen'e, 1990-1994 yıllarında başkanlık yapan Avukat Mehmet Yaşar Eren'e, 1994-1998 yıllarında başkanlık yapan Avukat Cemal Akın'a ve 1998-2002 yıllarında başkanlık yapan Avukat Niyazi Ergin Gökçe'ye teşekkür plaketi verildi.

Malatya Barosu tarafından ayrıca, meslekte 30 yılını dolduran Belediye Başkanı Cemal Akın'a ve Avukat Mustafa Alp'a da birer plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız