SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro'dan Kızılay'a Destek

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:46:53
Baro'dan Kızılay'a Destek
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Baro Başkanı Avukat Enver Han, Kızılay Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın ile yaptığı görüşme sonrasında 20 ailenin Ramazan ayı gıda ihtiyacını karşılama kararı aldı. 

Bağış kabulü sırasında bir konuşma yapan Malatya Baro Başkanı Avukat Enver Han, “Baromuzun yönetim kurulu adına Türk Kızılayı'nın yanında bulunmaktan onur duyuyoruz. Kendisi de baromuza kayıtlı bir meslektaşımız olan Avukat Umut Yalçın'ın temsil ettiği kurum adına bu Ramazan’da muhtaç durumda bulunan insanlarımıza ulaştırdığı yardımlara da bizde kurum olarak kayıtsız kalamazdık. Bu iyilik hareketinde tüm kurumlarında Malatya Barosu gibi Kızılay'ın yanında yer almaları gerektiğini düşünmekteyiz” dedi.

Malatya Barosu’na teşekkür eden Umut Yalçın da, “Öncelikle başkanımın da belirttiği üzere Malatya Barosu üyesi olarak değerli başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bu bağışlarını kabul etmekten mutluyum. 20 ailenin Ramazan ayında gıda ihtiyacının Malatya Barosu tarafından karşılanıyor olması meslektaşlarımın gönlünün zenginliğinden geçmektedir. Avukatların hayatın her alanında ön planda olduğu yaşantımızda Baro Başkanımızın, yönetim kurulu adına iyilik hareketinde de Kızılay'ın yanında yer alması bizleri ve evlerine gıda yardımları götüreceğimiz insanları da ziyadesi ile mutlu edecektir. Sosyal alanda diğer kurumlara göre hep bir adım önde olan Malatya Baro'sunun bu hareketinin diğer kurumlara da örnek olması dileği ile şükranlarımı arz ederim” diye konuştu.

İçinde temel gıda malzemelerinin olduğu Malatya Barosu’nca hazırlanan gıda paketleri teslim edilerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız