SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro'nun Turnuvası Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu tarafından düzenlenen 1. Halı Saha Turnuvası sona erdi ve "Realbaro" adıyla mücadele eden takım birinci oldu.

Avukatlar tarafından oluşturulan Sportaküs, Atleticbaro, Redstar, Baroselona, Unibaro ve Realbaro takımlarının yer aldığı 1. Halı Saha Turnuvası şenlik havasında sona erdi. Santra Halı Sahası'nda final maçı öncesinde 3.'lük 4.'lük müsabakası oynandı. 3.'lük 4.'lük müsabakasında Redstar ile Sportaküs karşı karşıya geldi. Redstar takımının üstünlüğüyle geçen karşılaşmada Sportaküs hiçbir varlık gösteremedi. Redstar, karşılaşmayı 10-2 kazanarak, turnuvanın üçüncüsü oldu.

Turnuvanın final karşılaşması ise nefesleri kesti. Finalde İspanya'nın dev kulüpleri Barcelona ve Real Madrid'in isimlerinin yer aldığı, Realbaro ile Baroselona karşı karşıya geldi. El Clasico'yu aratmayan mücadeleyi Üst Klasman Hakemi Zafer Demir yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında Realbaro birçok atak geliştirmesine rağmen, bu ataklardan yararlanamadı. Baroselona ise, organize atak geliştirmekte zorlandı. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı atılan şutlar ile 0-0 sona erdi. İkinci yarı ise nefesleri
kesti. Realbaro mücadeleye hızlı başlarken, defansın hatasını iyi değerlendiren Baroselona 1-0 öne geçti. Mücadelede 1-0 geriye düşen Realbaro daha organize atak geliştirerek, rakibini bunalttı ve 1-1'lik eşitliği sağladı. Rakibin defansta yaptığı hataları iyi değerlendiren Realbaro takımı ikinci golü de bulmakta gecikmedi ve durumu 2-1'e taşıdı. Rakibin ataklarını orta sahada kesmeyi beceren Realbaro durumu 3-1'e taşımasını bildi. Baroselona mücadelenin son dakikalarından durumu 3-2'ye getirse de bu kendilerine yetmedi ve Realbaro turnuvanın şampiyonu oldu.

Final mücadelesini AKP Malatya Milletvekili Av. İhsan Koca da izledi. Meslektaşlarının saha içerisindeki mücadelesini büyük bir ilgiyle izleyen Koca, kimi zaman taktik vermeyi de unutmadı.

Final maçı sonrası bir ödül töreni düzenlendi. Ödü törenine AKP Malatya Milletvekili Av. İhsan Koca, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ve Malatya Baro Başkanı Av. Eyüp Kutlubay'ın yanı sıra çok sayıda avukat katıldı. Kupa takdimi için Realbaro takımı kürsüye davet edildi.

Ödül öncesi bir konuşma yapan Realbaro takım kaptanı Av. Soner Gökçe, "Ben öncelikle bu turnuvası düzenleyen Baro Başkanımız Av. Eyüp Kutlubay ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Mustafa Kemal Bey'e çok teşekkür ediyorum. Turnuvada 6 takımımız vardı. Centilmence mücadelelerinden dolayı 6 takımımızın da kazandığını söylemek istiyorum. Turnuvanın düzenlendiği gün bizi kürsüye çağırmıştınız. Her şey centilmence ama biz bir laf söylemiştik. Şampiyon belli demiştik ve şampiyon belli oldu. Kupayı da bu takım alacak" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından AKP Malatya Milletvekili Av. İhsan Koca, Realbaro takımına kupasını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız