SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro'nun Yeni Yönetiminde Görev Bölümü

0
Güncellendi - 2016-10-24 03:31:31
Baro'nun Yeni Yönetiminde Görev Bölümü
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya Barosu'nun Han başkanlığındaki yönetimi görev bölümü yaptı, Onur Demez başkan vekili oldu..

8-9 Ekim tarihlerinde yapılan kongrede seçilen Avukat Enver Han başkanlığındaki Malatya Barosu yönetimi görev dağılımı yaptı. Bu arada, yeni yönetim kurulu Vali Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

BARO YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Malatya Barosu’nun 8-9 Ekim tarihlerinde yapılan olağan kongrede Enver Han ikinci kez başkanlığa seçilirken, oluşturulan yeni yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımı yaptı.

Han'ın başkanlığındaki Malatya Barosu’nda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Av.Onur Demez görev dağılımında Başkan Vekilliğine, Av.Çiğdem Ağdağ Genel Sekreterliğe, Av.Hasan Duran ise saymanlığa seçildiler. Av.Fatih Gök, Av.Gökhan Ulu, Av.Mehmet Fatih Akça, Av.Esra Genç, Av.Şahin Çağlar, Av.Selçuk Gedik ve Av.Fikret Bekiroğlu ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Yönetim Kurulu üyeleri, Baro bünyesinde bulunan birçok komisyonda da ayrı ayrı görev yapacaklar.

İLK ZİYARET VALİ TOPRAK'A..

Bu arada, Malatya Barosu yönetimi görev dağılımın ardından ilk resmi ziyareti Valiliğe yaptı. Baro yönetimi Vali Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanı Enver Han, yönetim kurulu yeni üyelerini Vali Toprak’a takdim ederken üyeler kendilerini tanıttılar. Başkan Han, göreve başladığı günlerde 'hoş geldiniz' ziyaretinde bulunduklarını, bu günde yeni üyeleri ile birlikte Genel Kurul sonrası ilk kendilerini ziyaret ettiklerini, o ziyaretin birkaç gün sonrasındaki darbe girişimi ve kalkışmaya ilk saatlerinden itibaren karşı durduklarını belirterek, bu süreç içerisinde de Vali Toprak’ın göstermiş olduğu toplumu birleştirici tavırları ile hain girişimi ve kalkışmayı bertaraf etmek için gösterdiği çabalarını takdirle karşıladıklarını ifade ederek kendisine teşekkür etti.

Vali Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başkan Han’ı yeniden seçilmesi dolayısı ile tebrik etti. Yönetim Kurulu yeni üyelerini de tebrik ederek, hayırlı olması dileğinde bulunup başarı diledi.

Selahattin GÖKATALAY, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

baro2

baro3

baro1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız