SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baroyu Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:45:31
Baroyu Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen ve Avrupa Konseyi tarafından yürütülen 'Türk Ceza Adalet Sisteminin Etkinliğinin Geliştirilmesi Projesi' nedeniyle Malatya Adliyesi'nde inceleme yapan uzman heyet, Malatya Barosu'nu ziyaret etti. 

Türk ceza adalet sisteminin işleyişini yerinde görmek üzere pilot adliyeleri ziyaret programı kapsamında Malatya Adliyesi’ne gelen Avrupa Konseyi uzmanları ile Adalet Bakanlığı görevlileri; savcılık, mahkeme ve polis merkezlerinde yaptıkları incelemenin ardından Malatya Barosu'nu da ziyaret etti.

Ziyaret anı, baronun geleneksel hale getirdiği Muharrem ayı aşure etkinliği ile aynı saate geldi. Yabancı heyete, baro ziyareti esnasında önce aşure ikramı yapıldı, ardından heyetin; mahkeme, savcılık ve polis merkezlerindeki inceleme ve gözlemleri sonrasında avukatlar ile ilgili düşünceleri, Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ve yönetim kuruluna aktarıldı. Heyetin ziyareti esnasında, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın da bulundu. Heyet, bir süre baro yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız