SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baruş ve Gürkan'ın Meydan İftarı

0
Güncellendi - 2019-05-29 03:23:25
Baruş ve Gürkan'ın Meydan İftarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 15 Temmuz Millet Meydanı üzerinde kurulan Büyükşehir Belediyesi iftar çadırlarını ziyaret ederek vatandaşlara iftar yemeği dağıttılar.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayının başlaması ile birlikte her akşam binlerce vatandaşın iftarını açtığı 15 Temmuz Millet Meydanında kurulan iftar çadırlarını ziyaret eden Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, iftara katılanlara kendi elleriyle yemek dağıtarak, vatandaşlarla sohbet edip, birlikte iftar açtılar.

Vali Baruş, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazanda kurulan iftar sofraları ile binlerce vatandaşımız aynı anda iftar açıyorlar. Birlik ve beraberliğin en güzel göstergesi burada sergileniyor. Artık son günlere girdiğimiz Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Ramazan ayını büyük bir coşku ve heyecanla yaşadıklarını ifade eden Başkan Gürkan ise “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek için düzenlemiş olduğumuz iftar çadırları ile her gün binlerce vatandaşımız aynı coşku ve heyecanla iftarda bir araya gelmektedirler. İftar programları haricinde gerçekleştirilen ramazan etkinlikleri ile teravih namazı sonrasında vatandaşlarımızın güzel zaman geçirmeleri sağlanmaktadır.

Büyükşehir Belediye olarak yaklaştığımız Ramazan Bayramı öncesinde bir dizi tedbirler aldık. Bayram öncesi ana Cadde ve sokaklarımızda yıkama ve temizlik yapılacak, camilerimizin çevresi yıkanacak ve içlerine gül suyu sıkılacak. Ayrıca trafik akışında herhangi bir sorun olmaması için ulaşım Hizmetleri ve Zabıta Daire Başkanlıklarımız tarafından gerekli önlemler şimdiden alınmış durumda. Ayrıca Arife günü Şehir Mezarlığı hattında, Bayramın ilk günü ise tüm hatlarda gün boyu Belediye otobüslerimiz ve trambüslerimiz ücretsiz hizmet verecektir.” dedi.

3 bin litre şerbet ikram ediliyor

Ramazan ayının başlaması ile birlikte iftar çadırları ile binlerce vatandaşı iftar sofralarında bir araya getiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, iftar sonrası ise vatandaşlara Ramazan Şerbeti ikramında da bulunuyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi her gün Teravih Namazı sonrası 3 bin litre Ramazan Şerbetini vatandaşlara ikram ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 15 Temmuz Millet Meydanında gerçekleştirilen iftar programı sonrasında, çevre esnafları ile vatandaşlarla da sohbet ederek Ramazan aylarını kutladı

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız