SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bas Gaza

0
Güncellendi - 2017-08-11 00:30:02
Bas Gaza
A- A+ PAYLAŞ

Gerçekleştirdikleri yüksek profilli araba soygunlarıyla tüm Avrupa'nın suç dünyasında isimlerini duyuran Andrew (Scott Eastwood) ve Garrett Foster (Freddie Thorp) kardeşler, Fransa'nın güneyindeki son soygunlarında baltayı taşa vurmuştur. Bugatti'sini çalıp yakalandıkları mafya babası Jacomo Morier (Simon Abkarian), son derece öfkelenmiştir. Hayatlarını bağışlamak için tek bir şartı vardır: Morier'nin en büyük rakibi olan Max Klemp'in (Clemens Schick) çok değerli Ferrari 250 GTO'sunu direkt evinden çalmaları gerekmektedir ve önlerinde sadece 1 haftaları vardır.

Vizyon Tarihi: 11 Ağustos 2017

Yapımı : 2017 - Fransa , ABD

Tür : Aksiyon , Gerilim

Süre: 96 Dak.

Yönetmen : Antonio Negret

Oyuncular : Scott Eastwood , Freddie Thorp , Ana De Armas , Gaia Weiss , Clemens Schick

Senaryo : Michael Brandt , Derek Haas

Yapımcı : Pierre Morel , Michael Brandt

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız