SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Baş Muhtar İlan Ettik..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP, 12 Eylül'de yapılacak referandumdan evet çıkması için gezi programına muhtarlarla başladı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret edip referandumdan evet oyu çıkması için konuşan AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, önce genel, sonra ise yerel hizmetleri anlattı. Anayasa paketini Anayasa Mahkemesi'ne sunan ana muhalefet partisini eleştiren Çalık, "Hedefimiz Anayasa'nın tamamını değiştirmektir. Ancak Türkiye'nin içinde bulunduğu konjektür nedeniyle bu kadarını değiştirme imkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın referanduma evet oyu konusunda yurt genelinde mitingler yapacağını, ilk mitingleri ise Bingöl, Elazığ, Adıyaman ve Malatya'da yapacağını söyleyen Öznur Çalık, yerel konular hakkında da şunları söyledi:

"Günde 2 bin 500 yolcusu bulunan hava alanı terminali inşaat çalışması bu ayın sonunda tamamlanacak. Beylerderesi Köprüsü bu yılın sonunda tamamlanacak" diyen Çalık, diğer yerel hizmetleri de dile getirdi.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ise, "Bilindiği gibi 12 Eylül 1980'de demokrasi rafa kaldırıldı. 12 Eylül 2010'da ise rafa kaldırılan demokrasinin iyice yerleşmesi için referandum yapılacak. 30 yıl sonra demokrasinin daha sağlıklı temellere oturtulması için evet oyu bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Şahin, AKP iktidarının 8 yılda yaptıkları hizmetleri de anlatarak, 25 Temmuz'da Malatya'da saat 17,00'de halka hitap edeceğini hatırlattı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ise, muhtarların Türkiye'nin hayrına ne var ise onun yanında olduğunu belirtip, muhtarların özlük haklarının meclisten biran önce çıkmasını istediklerini bildirdi.

Başkan Eren, AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık'ı baş muhtar olarak ilan ettiklerini ifade edip, "Başbakanımıza en yakın milletvekillerinden olan Öznur hanımı baş muhtar ilan ettik. Çünkü, mecliste bütün muhtarları temsil etme hakkını verdik" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız