SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basak Derneği Ağırladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:33:18
Basak Derneği Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

Şirintepe Mahallesi 1018 Sokak 4/13 Mamak adresinde bulunan Ankara Basak köylüleri Derneği Malatyalı derneklere kahvaltı verdi.

Ankara Basak köyü Dernek Başkanı Mehmet Akkaya, dernek başkanlarına, katkı sunanlara teşekkür etti. Dernek binasının alımında katkı sunanlara Malatyalı 20 dernek başkanlarına yönetimiyle birlikte verilen açık büfe kahvaltı sunuldu.CHP Malatya milletvekili Veli Ağababa, CHP  Malatya eski milletvekili Muharrem Kılıç, Av. Abidin Şahin'in de aralarında bulunduğu katılımcılar kahvaltı ile birlikte sohbet etme olanağı da buldular. 

Malatya Eğitim Vakfı Şube Başkanı Ekrem Dernek'e de, Basak köyünün simgesi “Basak Çorabı” katkılarından dolayı yine simgesel olarak armağan edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız