SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başaktörü Başhekim Yaptınız'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) il başkanı Ömer Ekici, devlete ait hastanelerde partizan atamalarla ciddi güven sorunu yaratıldığını öne sürdü ve tepki gösterdi.

Ekici, düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır'da terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıya tepki gösterdi, ölenlere rağmen, yaralılara şifa diledi ve terörle mücadelede kararlı bir mücadele beklediklerini söyledi.

Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Topaloğlu'nun görevden alınması, yine Beydağı Devlet Hastanesi'nin Başhekimi Dr. Nail Derelioğlu'nun görevden alınarak yerine Dr. İlhan Geçit'in getirilmesi ile ilgili hafta içerisindeki olaylara da değinen MHP il başkanı, bu konuda şöyle konuştu:

"İlimizdeki hastanelerde kadrolaşma yarışı neticesi,insanımızı ciddi şekilde rahatsız eden kargaşa ,kavga ve adamcılıkla başlayan hadiseler neticesi düşünce ve değer kirliliğinin,hat safhaya ulaştığı görülmektedir.Hemşehrilerimizin büyük bir çoğunluğunun, vekalet vererek, vekil gönderdiği kişiler vatandaştan aldığı bu vekaleti, liyakatı, doğruyu, iyiyi,o lması gerekeni yaparak kullanmak yerine,kendi egolarını tatmin etmek için kullanmaktadırlar.

Kamu oyunun da malum olduğu üzere,ilimizdeki devlete ait hastanelerde,ciddi bir güven ve istikrar sorunu yaşanmaktadır.

Bu istikrarsızlığın nedeni partizanca yapılan değerlendirme sonucu kişiselleştirmeye yönelik kadrolaşmadır.

Özellikle Beydağı Devlet Hastanesi’nde yaşanan olaylar neticesi mahkeme kararıyla tekrar atanan hekimi görevden alarak siyasi veya şahsi tercih uygulamaya konulmuştur.

Biz burada şu veya bu başhekim olsun demiyoruz,ama orada yaşanan hadiseler insanımızı rahatsız etmiştir.Bu rahatsızlık ta başında şaibeli bir ihbarla başlamış daha sonra nahoş hadiseler birbirini takip etmiştir.

Ve siz kalkıyorsunuz bu olayların baş aktörlerinden birini tekrar başhekim yapıyorsunuz.ben yaptım oldu mantığıyla yapıyorsunuz.Siz yapınca olmaz,Sayın Vekil olması gereken olur,öyle olmalıdır.Ben yaptım oldu ile yaptıklarınız bakın Yeşilyurt’ta görülmüştür..

Ben burada sayın vekillerimizin bir çoğunu tenzih ediyorum.Bu işlerle kimlerin uğraştığını kamu oyunca bilindiği kanaatindeyim,ama ben burada 7 Milletvekilimize de bir çağrıda bulunuyorum.Bu kurumları layık ve liyakatlı insanların yönetmesini sağlayın.Bu kurumları böyle ucuz hesaplara alet edenlere müsamaha göstermeyerek,fırsat vermediğinizi göstermenizi bekliyoruz.

Malatya ve Malatya’lı bunları hak etmiyor.Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu ve buna benzer konularda hemşehrilerimizin haklı tepkilerini dile getirmeye devam edeceğiz ve bu tür kadrolaşmaların takipçisi olacağımızı bildiririm"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız