SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başaracağımızı Herkese Gösterdik"

0
Güncellendi - 2017-04-07 02:33:15
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor deplasmanına puan ya da puanlar için gideceklerini ifade ederek, zorlu deplasmanda kendilerine yakışan şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

İnönü Üniversitespor, ligin son haftasında deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren ve şuanda lider durumda bulunan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı siyahlılar, zorlu ve kritik maçın hazırlıklarını teknik ağırlıklı bir idmanla sürdürdü. İnönü Üniversitesi antrenman sahasında hazırlıklarını teknik direktör Murat Kurt nezaretinde sürdüren sarı siyahlıların tek düşüncesi deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek.

Takımın teknik patronu Murat Kurt, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’un şampiyonluk mücadelesi verdiğini bildiklerini anımsatarak, “Bizim için henüz lig bitmedi. Son maçımızda bize yakışan şekilde mücadelemizi ortaya koyarak, puan ve puanlarla döneceğiz” dedi.

“LİGİ GALİBİYETLE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Kurt, ligin son haftasında zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Zorlu bir doksan dakika bizi bekliyor. Üst sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Bizim takım genç bir takım. Bugüne kadar çok iyi mücadele ettik. Liginde sonu geldi. Bu hafta geçmiş dönemlerde nasıl mücadele ettiysek, bu maçta da daha fazla mücadele edeceğiz. Üniversite takımına yakışan bir şekilde deplasmanda puan ve puanlarla dönere, ligi güzel bir yerde bitirmek istiyoruz. Şuanda ligde 6’ncı sıradayız. Bu sırada bitirmeyi garantiledik. Fakat bizim için lig henüz bitmedi. Bize yakışan şekilde mücadelemizi ortaya koyacağız ve puan ve puanlarla döneceğiz.”

“BÜTÜN PUANLARI HELALİNDEN ALDIK”

İnönü Üniversitesispor hakkında çok şeyler söylendiğine vurgu yapan Kurt, “Geçen sezon bizim hakkımızda ‘malzemesi olmayan takımları ancak yenebiliyorlar’ demişlerdi. Bu senede lige katılamayacağımızı ve katıldığımız taktirde ise puan alamadan düşeceğimizi söylemişlerdi. Çok şükür biz bu söylenenlere aldığımız 36 puanla cevap verdik. Bir maçımız dışında bu puanları aldık. İnşallah o maçtan da puanlarla döneceğiz. 36 puanımızı var hepsi de helalinden. Bize güvenmediler ama biz çok çalışarak, bu işi başaracağımızı herkese gösterdik. Önümüzdeki sezonda takımın son durumu ne olur bilmiyorum ama burada top oynayan takımdaki çocuklar inşallah güzel yerlerde olurlar” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ferhat (6 yıl önce)
    Üniversite Takımımıza BaŞarılar Dileriz İnş Puanla Dönerler
    0
    0
    Yanıtla