SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başaracağız'

A- A+ PAYLAŞ

2. Lige yükselecek takımı belirlemek için düzenlenen ekstra play-off'ta finale kalan Malatya Belediyespor, Cumartesi akşamı Fethiye Şehir Stadı'nda Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.

"BAŞARACAĞIZ.."
Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor)'de Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

Katipoğlu, yaptığı açıklamada, "Her takım hedefine ulaşmak için buraya geldi. Tabi iyi konsantre olan ve inanan takımlar finale kaldı. Biz, finale kalacağımızdan emindik. Tabi hiçbir karşılaşma bizim için kolay geçmedi. Ancak gerek yönetim, gerek teknik heyet gerekse futbolcular olarak büyük bir özveriyle hedefimize ulaşmak için çalışıyoruz. Artık final maçını oynayacağız. İnşallah istediğimizi alarak Malatya'ya döneceğiz" dedi.

Malatyalı taraftarların kendilerini yalnız bırakmadığını ifade eden Katipoğlu, "Taraftarlarımız ilk maçtan itibaren bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Final maçında da taraftarlarımızın tribünleri dolduracağına inanıyorum. Bizde onlara 2. Lige çıkmanın mutluluğunu yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

MAÇ SAAT 20.00'DE BAŞLAYACAK..
Malatya Belediyespor- Keçiörengücü ekstra play-off final maçı Cumartesi akşamı saat 20.00'de başlayacak. Muğla'nın Fethiye ilçesi stadındaki karşılaşmayı İzmir bölgesi üst klasman hakemlerinden Hakan Özkan yönetecek.

Maçı izlemek üzere Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın da Fethiye Stadı'nda olacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız