SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başaracak Gücümüz Var"

0
Güncellendi - 2016-10-14 00:50:31
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Osman Fırat, liderliği sezon sonuna kadar sürdürüp, mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk haftasında Mersin İdmanyurdu ile oynanana karşılaşmanın ardından Malatya’daki hazırlıklar esnasında antrenmanda ciddi bir sakatlık geçiren Fırat, uzun süre takımdan ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde takımdan ayrı düz koşulara başlayan tecrübeli futbolcu, “Takım ligde çok iyi gidiyor. Fakat ben takımımı sadece dışarıdan izlemekle yetiniyorum. Takımıma bir şeyler veremiyorum. Bu beni çok üzüyor” dedi.

“BİR AN ÖNCE ESKİ GÜNLERİME DÖNMEK İSTİYORUM”

Amutu ile ikili mücadeleye giren tecrübeli oyuncu bileğinin dönmesi nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Fırat, bir an önce eski günlerine dönmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Takımdan ayrı düz koşulara başlayan tecrübeli sol bek, “Mersin İdman Yurdu maçı sonrası çok şanssız bir şekilde ciddi bir sakatlığım oldu. Çok ağrılarım var. Kırık vardı. Kırık kaynadı ama ödem oluşmuş. Her şeyde bir hayır olduğunu düşünüyorum. Allah’tan gelen boynumuz kıldan ince. Tedavilerim devam ediyor. Yavaş yavaş koşulara başladım. En kısa zamanda takıma dönmek istiyorum. Dışarıdan takımı izlemek çok kötü oluyor. İnsana zor geliyor. Takım başarılı olduğu için sadece mutlu oluyoruz. Takıma bir katkımız olmadığı için tabi ki çok üzülüyorum. İnşallah Allah’ın izniyle iki hafta içinde hazır hale gelirim. Eski günlerimi çok özledim. Biran önce eski günlerime dönmek istiyorum” diye konuştu.

“CAMİAMIZA MUTLULUK YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Takımı dışarıdan izlediğini ve bir an önce formasına kavuşmak istediğini dile getiren Fırat, iyi bir gidişat yakaladıklarını ve sezon sonuna kadar bu iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

Fırat, lider olmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Zamanla takım üstüne koyuyor. Son olarak Balıkesirspor karşısında güzel bir futbol ortaya koydu. Pas yüzdesi yüksek ve pozisyonsuz bir maç tamamladı. Zamanla her şey yoluna giriyor. Takımda bir hedef var. Bu hedef doğrultusunda sezona iyi başladık. Bu başlangıcı iyi de devam ettiriyoruz. Şuan lideriz, bunu sonuna kadar götürmek istiyoruz.  Rehavete kapılmadan bu sezon sonuna inşallah kadar devam eder. Bunu başaracak gücümüz var. Güzel bir takım kuruldu. Yabancı futbolcularımız kaliteli futbolcular. Takıma büyük katkı sağlıyor. Geçen sezondan kalan futbolcular var. Takımda iyi bir kaynaşma oldu. Takımda bütün futbolcular birbirinden kaliteli futbolcular. Sezon sonuna kadar inşallah böyle devam eder ve camiamıza büyün mutluluk yaşatırız.”

“TEK DÜŞÜNCEMİZ 3 PUAN”

Ligde şuanda 13 puanla lider durumda bulunduklarını anımsatan tecrübeli futbolcu, Şanlıurfaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek, liderliklerini sürdürmek istediklerini kaydetti.

Fırat, Şanlıurfaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, “Şanlıurfaspor takımı bu ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. Ligin en az gol atan ve gol yiyen takımı. Bizde bu ligin lideriyiz. Hedefimiz üç puan. Zor maç olacak. Takım arkadaşlarım bunun farkında. Geçen haftadan beri süren hazırlıklarımızı, üç puan üzerine yaptık. Deplasmanda üç puanla dönerek, liderliğimizi korumak istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız