SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başaracaklarına İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:56:18
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hatayspor maçı öncesi Yeni Malatyaspor Tesisleri'ni ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. 

Yemekte konuşan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, maddi ve manevi destek vererek kulübün ayakta kalmasını sağlayan tek kurumun Malatya Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Yeni Malatyaspor teknik heyet ve futbolcularıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, inançlı insanların çok şeyleri başaracağına inandığını söyledi.

Yeni Malatyaspor’un son 8 haftada gösterdiği performanstan mutlu olduğunu ifade eden Başkan Çakır, “Eğer yürekten inanılırsa emin olun zoru başarmanın önünde hiçbir engel olmaz. Play-off’ maçlarının, takımımızın formda olduğu bir döneme gelmesi bu inancımızı daha da artırıyor. Play-off maçlarının havası farklı oluyor. Her maçın son saniyesine kadar aynı inançla mücadele etmeliyiz. Sahanın her metrekaresinde yılmadan mücadele etmeliyiz. Şampiyonluk, Malatya’nın ve hepimizin özlemidir. Sizler de sezon içerisinde gösterdiğiniz mücadeleyle bu şampiyonluğu hak ediyorsunuz. Malatya halkı da bu coşkuyu yaşamayı hak ediyor. Ben biliyorum ki çok karakterli bir takıma sahibiz. Bütün Malatyalılar gibi ben de size inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız