SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başardık, Yeterli Bulmuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:41:48
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Kale İlçe Başkanlığına yeni atanan Hamza Kayaduman ile yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 

Beraberinde il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kale ilçesine giderek burada partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en fazla oy veren ilçelerden olan Kale’ye teşekkür ederek, “Yeni bir Türkiye kuruldu. Bu yeni Türkiye’de inşallah ilk defa halk tarafından seçilen bir Cumhurbaşkanını bu teşkilatlar kendi içerisinden çıkarttı. Bugüne kadar 12 yılda yapmış olduğu icraatları ile Türkiye’yi bir yerden bir yere götüren bir liderin teşkilatları ile bütünleşerek, teşkilatlarının istişareleri neticesinde halkımızın onayı ve teveccühü neticesinde cumhurbaşkanlığına taşınması bizler için onur ve şereftir. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı olduktan sonra, dostlar ve düşmanlar tarafından, ‘AK Parti’de neler olacak nasıl bir gidişat olacak, acaba bölünecek mi, parçalanacak mı?’ diye dostlar tarafından bir endişe, düşmanlar tarafından ise meraklı bir bekleyiş vardı. Ama Allah’a hamd olsun, 27 Ağustos’ta kongremizi yaptık ve yine istişareler neticesinde sayın Ahmet Davutoğlu’nu genel başkanlığa ve başbakanlığa gelmesi noktasında bir ittifak oldu. Genel Başkan Yardımcılığına da yine Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımı getirdiler. Bu da için çok önemli bir görev. İnşallah Rabbim hayırlı hizmetler nasip eder” şeklinde konuştu.

Tüfenkçi şunları söyledi:

“Bizim bir sloganımız var, ‘Durmak yok, yola devam’ diye. Biz birçok işleri başardık, bir çok projeler başardık. Ama hiç birini yeterli bulmuyoruz. Bir çok seçimler geçirdik, bir çok seçimi başarıyla atlattık. Tüm seçimlerde de Malatya olarak, biz oy patlaması yaparak ilerledik. Biz yeterli görüyor muyuz, görmüyoruz. Güzel bir sloganımız var. ‘Durmak yok, yola devam’. Dün dünde kaldı, seçimler dünde kaldı. Önümüzde 2015 genel seçimleri var. Teşkilatlar olarak bu seçimler için durmadan çalışacağız. Bizler AK Parti teşkilatları olarak kendi kendimizle uğraşmayız. Teşkilatları olmayan belediye başkanları hiçbir icraat yapamaz. O nedenle biz et ve tırnak gibiyiz. Hep birlikte memleketimize daha çok hizmet getirmenin mücadelesini vereceğiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız