SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarı Ankara'da Sergilendi

A- A+ PAYLAŞ

Okullar arasında düzenlenen "Bu benim eserim proje yarışması"nda dereceye giren eserlerin Ankara'da sergilendiği ve ilgi gördüğü bildirildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "İlimiz Fen Bilimleri alanında iki, Matematik alanında bir olmak üzere toplam 3 proje ile Türkiye finaline katıldı. Ankara Başkent Öğretmenevi'nde yapılan Final Sergisi ödül töreninde dereceye giren projeler açıklandı ve ödüllendirildi. İlimizden Sakarya İlköğretim Okulundan Ahmet Bozkurt'un danışmanlığını yaptığı, Mehmet Gültekin ve Engin Gültekin'in hazırladığı "Yangında ilk önce kurtarılacak can" adlı proje "En İyi İlk 50 Proje" arasına girerek derece yaptı.
İlimizden yarışmaya katılan Fen Bilimleri alanında Doğanşehir Sürgü İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Hatice Mutlu ve Muhammed Ozan Sülü'nün hazırladığı, Danışmanlığını Teknoloji Tasarım Öğretmeni Halil Bayram'ın yaptığı "MIDÜGÖ (Mıknatıs Düğmeli Gömlek)" adlı proje ile Matematik alanında Özel Turgut Özal İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Miray Zorluer'in hazırladığı, danışmanlığını Matematik Öğretmeni Gülşah Gül'ün yaptığı "Aynı anda röt işlem" adlı proje "Başarılı İkinci 50 proje" arasında yer aldı.

Final sergisine katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimiz Bakanlığımızca ödüllendirildi. Final yarışmasında "En İyi İlk 50 Proje" yi hazırlayan öğrencilere dizüstü bilgisayar, "Başarılı İkinci 50 proje" arasında yer öğrencilere Netbook (Mini Bilgisayar), Proje danışmanı tüm öğretmenlere ise, DVD kamera hediye edildi"denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız