SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başarı Artmalı..'

A- A+ PAYLAŞ

İlköğretim Haftası nedeniyle Gazi İlköğretim Okulu'ndan bir grup öğrenci, sınıf öğretmenleri Doğan Kazancı nezaretinde Vali Daşöz'ü ziyaret ederek, çiçek verdiler. Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu'ndan bir başka grup da Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

"MALATYA ÖSS'DE ÜST SIRALARDA DEĞİL.."
Öğrencilere 91 bin dev öğrenci kampanyasına katkı için bastırılan 3'lü kitap setinden hediye eden Vali Daşöz, Malatya'nın Öğrenci Seçme Sınavı'ndaki (ÖSS) başarısının artması için herkese görevler düştüğünü belirtti.

Vali Daşöz, "Malatya'daki ÖSS başarısı çok üst sıralarda değil. Bunu arttırmak için yeni okullar yapılmalı, okul standartları geliştirilmeli. Veliler çocuklar üzerinde daha hassas olmalı. Öğrenciler de daha prensipli ve hedefli çalışmalıdır. Başarının artması için yeni projeleri hep birlikte oluşturacağız"dedi.

Çocukların Türkiye’nin geleceğinin teminatı olduğuna işaret eden Vali Daşöz, Malatya'da eğitim kalitesinin artması ve sıkıntılarının asgariye inmesi için başlatılan 91 bin dev öğrenci kampanyasının örnek olduğunu bildirdi. Kağıt toplama kampanyası, trafoları boyama çalışması ve 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyası ile öğrencilerin büyüklere mesaj verdiğini vurgulayan vali, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

AKIN'A ZİYARET..
2007 – 2008 Eğitim Öğretim yılı ve İlköğretim Haftasının başlaması nedeniyle Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu Öğretmeni Özlem Pektaşdan ve öğrenciler Arda Karataş ile Zeynep Zerrin Aytekin, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

Öğretmen Özlem Pektaşdan, Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Yeni eğitim ve öğretim yılı bütün öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın, Ülkenin ve milletin geleceğinin teminatının çocuklar olduğunu, Türkiye’nin kalkınması, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmasının öğretmenlerin gayretleriyle olacağını söyledi.

Akın, eğitime her zaman katkıda bulunduklarını ifade ederek, “Malatya Belediyesi olarak, gezici anaokulları projelerinin gerçekleşmesi noktasında, otobüs katkısında bulunduk. Anaokullarının Türkiye standartlarına ulaşması ve bu standartlarında üzerine çıkabilmesi için proje geliştirdik ve bu projemiz başarılı bir şekilde devam ediyor. Birçok yerde süren anaokulları inşaatlarında belediyemiz mevcut arsalarından yerler vermiştir. Yine İlköğretim ve liselerin yapılabilmesi hususunda arsalar temin ettik” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız