SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yanlışa Yanlış, Doğruya Doğru Deriz"

0
Güncellendi - 2018-01-26 04:06:52
A- A+ PAYLAŞ

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’deki Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin başkanlığındaki esnaf kuruluşları Vali Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda Başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Ülkemizin hain saldırılara karşı Afrin’de yönelik başlatılan Zeytin Dalı  Harekatından dolayı hükümetimiz adına sizi tebrik etmeye geldik, size destek vermeye geldik. Millet olarak, esnaf olarak hükümetimizin ve devletimizin bayrağımızın, ezanımızın, toprağımızın yanında olduğumuzu ve bizim inancımıza göre şehit olmak büyük bir mertebedir. Allah nasip eder bize de o şerbeti tattırırsa yediden yetmişe tatmak için esnafımız hazırdır. 15 Temmuz'da esnaf sanatkarlar camiası olarak o hain saldırılara karşı, iç ve dış düşmanlara karşı gece meydanlarda sabaha kadar nöbet tuttu, gündüzleri de işinin başında oldu. Biz başta Sayın Cumhurbaşkanımıza hükümetimize ve bütün yetkililerin adına sizlere başarı dilemeye geldik. Cenabı Allah yar ve yardımcınız olsun. Biz her zaman devletin, milletin yanındayız. Esnaf ve sanatkarlar kesimi Ahilik kültüründen gelen bir gelenekten geldiğimizden biz her zaman yanlış olanlara yanlış ve doğru olanlara doğru deriz. Bizi kabul ettiğiniz için oda başkanları adına esnaf sanatkarlar camiası adına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Ali Kaban da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Esnaf ve sanatkar kesimimiz bu toprağın mayası olması hasebiyle çok büyük ehemmiyete haiz. Ben bunu her zaman söylemişimdir, bir esnaf çocuğu olarak bu anlamda ne anlama geldiğini hissederek bilenlerden birisiyim. Hakikaten ülke nereye giderse gitsin bu mayanın bozulmaması lazım. Bunu da temin edecek olan odalarımız, esnaf oda birliklerimiz. Çünkü bu sadece ekonomik bir geçim vasıtası üzerinden bir hadise değil. Esnaflık, zanaatkarlık aynı zamanda bir hayat biçimi bir kültür olayı aynı zamanda ekonomik arzı ifade ediyorsunuz. Yani artı bir yaşam biçimini bu topraklarda yüzyıllardır bin yıllardır sürdürülen bir yaşama tarzını ifade ediyorsunuz. O açıdan da sizlerin bu nazik hareketi hakikaten size yakışan bir harekettir. Çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun. Sizler var oldukça bu vatan inşallah yıkılmayacaktır” dedi.

MESOB başkanı Keskin, ziyaretin anısına Vali Ali Kaban’a Türk Bayrağı takdim etti.  Vali Kaban bayrağı öperek teslim aldı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Seyfi Doğaay (6 yıl önce)
    Şevket başkan belli ki sizi besliyor. Habire adamın reklamı yapılıyor. Bende para versem ne kadar reklamımı yaparsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim (6 yıl önce)
    saygılar sunarım yapılan çalışmaların devamını dilerim ülke yanlız siyasilerin değil sanatkarların ve esnaflarında ülkesi her zaman açıklayın saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Vatandaş (6 yıl önce)
    Anlayan anlamıştır başkanın ne demek istediğini. Bugün yaşadığımız hemen hemen bütün sıkıntıların kaynağı liyakatsizlik ve adamcılıktır.
    0
    0
    Yanıtla