SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarı İçin Disiplinli Çalışma Şart

A- A+ PAYLAŞ

Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS)  başarılı olan öğrenciler, disiplinli çalışmaları sonrasında başarıyı elde ettiklerini ifade ettiler. 
500 tam puan alan öğrencilerden biri  İbrahim Karabulut oldu. İnönü Üniversitesi İşletme Bölümü'de yardımcı doçent olan Recep Karabulut'un oğlu İbrahim Karabulut, dershaneye gitmediğini ifade ederek, "İleride ne olacağıma henüz karar vermedim. Çünkü 4 yıl daha lise var" dedi.

 
İbrahim Karabulut'un babası Yrd. Doç. Dr. Recep Karabulut ise öğrencilere programlı çalışmaları tavsiyesinde bulundu. İbrahim Karabulut'un annesinin Japon olduğu öğrenildi. 

 
Babası doktor, annesi ise öğretmen olan ve sınavdan 500 tam puan alan Zeynep Meral ise, planlı çalışmasının çok önemli olduğunu belirtti. Meral, planlı çalışmaya disiplininde eklenmesiyle başarının geldiğini söyledi. 
 
Kardiyoloji doktoru olmayı isteyen Zeynep Meral, babasının kendisine hediye olarak cep telefonu aldığını belirtti. 
 
Tam puan alan öğrenciler arasında yer alan Beril Erdoğdu da, başarısını planlı çalışmaya, öğretmenleri ve ailesine borçlu olduğunu söyledi. Erdoğdu, Galatasaray Lisesi'ni tercih edeceğini belirterek, "İlgi alanlarıma göre ileride hangi mesleği seçeceğime karar vereceğim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız