SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarı İçin Her Şeye Sahibiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:56:39
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Play-off’a kalıp, bir üst lige çıkmak istediklerini söyledi. 

Kızıltan, Play-off’a kalma şanslarının çok yüksek olduğunu kaydederek, “Tarih tekerrür eder ve önce Play-off’a kalır oradan da bir üst lige çıkarız. Geçmişte bunu yaptık. Şimdi yapmaması için bir neden yok. Çünkü bunu yapabilecek kaliteli ve deneyimli bir oyuncu grubu var. Tabi öncelikle işimizi sağlama alıp, Play-off’a kalmak istiyoruz. Bu haftaki Altay maçı da bu anlamda büyük önem taşıyor. Altay maçını kazanıp, diğer sonuçlarla birlikte ilk 5’in içinde yer alacağımıza inanıyorum” dedi.

Altay maçının kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Kızıltan, şunları kaydetti: 

“Altay ile sahamızda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Ben bu hafta, bir önceki haftadan daha iyi olacağımıza inanıyorum. Oyuncularımızın davranışlarını, ne düşündüklerini ve ne istediklerini biliyorum. Onlarda kazanmak istiyorlar. Altay maçını kazanarak, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu başarabileceğimize inanıyorum. Başarmak içinde her şeye sahibiz. Taraftarlarımız iç saha maçlarında takıma muhteşem bir destek vermiş. Benim ilk çıktığım Kızılcahamamspor maçında takımı desteklediklerini ve tribünleri doldurduklarını gördük. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Altay maçında da onlara ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı mutlu etmek için futbolcularımızla birlikte büyük bir gayret göstereceğiz. İnşallah hep birlikte bu mutluluğu yaşarız. Ve yolumuza güzel bir şekilde devam ederiz.”

Tokatspor maçıyla ilgili de bir değerlendirmede bulunan Kızıltan, “Kızılcahamamspor maçından sonra Tokatspor maçını da kazanmak istiyorduk. Tam planımız ve hedefimiz kazanmaktı. Bu anlamda kazanabilirdik. Çok pozisyon yakaladık. Oyuncularımızda kazanma adına çok büyük gayret gösterdiler. Ama kazanamadık. Neticede kaybetmedik de. Balıkesirspor aradaki farkı 2 puan daha açtı ama Tokatspor ve üzerimizdeki diğer takımlarla aramız açılmadı. Yarın ikili averajı düşünecek olursak, 1-0 maçı kaybetseydik, ikili averajda Tokatspor bize üstünlük sağlayacaktı. Bu anlamda 1 puan sevindirici oldu. İyi yoldayız. Oyuncularımızın biraz daha rahatladığını, biraz daha öz güvenle hareket ettiğini, daha istekli olduklarını görüyoruz. Buda bizi ileriye dönük umutlandırıyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız