SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başarı Özveriyle Gelecek'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da defans oyuncusu Mustafa Aslan, takımdaki herkesin büyük biz özveriyle çalıştığını, bu özverinin kendilerini başarıya taşıyacağına inandığını söyledi.

İkinci etap kamp çalışmaları için Yozgat'ta bulunan Malatyaspor günü tek idmanla geçirdi. Perşembe günü temposunu artıracak olan sarı kırmızılı takımda genç futbolcuların inançlı ve hırslı oluşları yüzleri güldürüyor. İlk etap kamp çalışmasına oranla ikinci etap kamp çalışmalarında genç futbolcuların fiziki olarak uygun hale gelmesi için ekstra program uygulayacağı öğrenilen Teknik Direktör Mustafa Taşar'ın hazırlık maçlarıyla takımdaki eksikleri görmeyi planladığı kaydedildi.

Öte yandan Malatyaspor'un defans oyuncusu Mustafa Aslan kamp çalışmaları ve takımdaki son durumla ilgili bir açıklamada bulundu. Aslan, takımda geçen sezon yaşanan olumsuzluklar sonrası genç futbolcuların forma şansı bulduğunu belirterek, "Geçtiğimiz sezon takım olarak sıkıntılarımız vardı. Bu sıkıntılar sonrası genç futbolcular forma şansı buldu. Malatyaspor gibi büyük bir camiada forma şansı bulmak genç futbolcular için bulunmaz bir fırsat oldu. Ben, futbolcuların bu şansı iyi kullandığına inanıyorum. Nitekim şuanda takımda bulunan arkadaşlarımızın tamamına yakını 2. Lig'de forma giydi ve maç tecrübesi kazandı. Bu her haliyle 3. Lig'e yansıyacaktır" dedi.

İlk etap kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini kaydede Aslan, "1.etap kampı bana göre çok iyi geçti. Gün geçtikçe tempomuz daha da artıyor. 2. etap kampında oynayacağımız hazırlık maçlarında daha da iyi olacağız. Şuanda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Herkes özveriyle çalışıyor. Hocalarımızın bize verecekleri gerek kişisel olarak gerek taktiksel olarak vereceği bilgiler doğrultusunda takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız