SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarı Sabırla Alakalı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:30:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yeşilyurt'u sporda cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi. 

Sporda güzel işlere imza attıklarını dile getiren Sucu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın büyük destekleriyle sadece futbolda değil, salon sporlarında da yer aldıklarını belirtti.

Sucu, kısa süre önce kurulan bir kulüp olmalarına karşın, önemli çalışmalar yaptıklarını kaydederek, "Biz sadece futbolda söz sahibi olmak istemiyoruz. Biz salon sporlarına da yöneldik. Futbol bizim ana branşımız. U-13, U-15, U-17, U-19 liglerinin tamamında varız. Alt kategorilerin tamamında yer alıyoruz. Basketbol, Voleybol, Güreş, Tekvando, Masa Tenisi, Satranç branşlarından yer alıyoruz. Diğer branşlarda da çalışmalarımızı sürecek. Yaklaşık 2 ay önce Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat, ilkokul öğrencilerine 4 bin 500 tane satranç takımı hediye etti. Biz bu bölgeyi spor cazibe merkezi haline getireceğiz. Biz daha 4-5 aylık bir kulübüz. İnşallah tüm spor branşlarında ilerleyen zamanlarda yer alırız. Başkanımızın bu desteği sürdükçe, biz daha da güzel işlere imza atacağız" dedi.

"BAŞARIMIZ SABIRLA ALAKALI"

Bütün branşlarda salon sporlarına yöneldiklerini ifade eden Sucu, "Biz salon sporlarına yöneldik. Masa tenisi ile uğraşıyoruz. Basketbol ile uğraşıyoruz. Voleybol ile uğraşıyoruz. Güreş ile uğraşıyoruz. 6 tane güreşçimiz Erzincan idi. Gruplara gittiler. Tekvando da çok başarılı gençlerimiz var. Şimdi voleybolda grup müsabakalarımız var. 4 aylık bir takımız. Gruplara katılacak takımlarımız var. Bizim başarımızı sabır ile alakalı. Biraz sabır edeceğiz. Tüm branşlarda da olacağız. Çünkü çok güzel bir yönetim kurulumuz var. Kenetlenmiş bir yönetim kurulumuz var. Destek verildikçe biz daha güzel yerlerde olacağız. 40 yıldır bu işin içindeyim. Ama 4-5 ayda hiçbir kulübün 6 branşta faaliyet gösterdiğini görmedim. Başkanımızın talimatıyla bütün branşlarda salona girdik. Birkaç branşımız kaldı. Onlarda ilerleyen zamanlarda gireceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız