SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başarı ve Mutluluk Eğitimle Sağlanır'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Eğitim Öğretim Çalışma Grubu tarafından "Eğitimin Paydaşları Gözü ile Eğitim" toplantısı düzenlendi.

Bu çerçevede Yerel Gündem 21 Salonu'nda yapılan toplantıya, Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Baysar, Yerel Gündem 21 Eğitim Öğretim Çalışma Grubu Temsilcisi Süleyman Güner, Malatya İl Öğrenci Meclis Başkanı Ece Öncüler, Okul Öğrenci Meclis Başkanları, rehber öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim alanındaki problemlere yönelik çözümün parçası olarak bu tür toplantıların önemli olduğunu belirtti.

Değişik ve karışık kesimlerden gelen insanların oluşturdukları sosyal bir altyapı ile Malatya adına güzel şeyler ortaya çıkarmaya çalıştıklarını belirten Daşöz, katılımcı ve şeffaf ortamlarda hukuksal, bilimsel ve sosyal meşruiyetin en güzel şekilde ortaya çıkacağını, en büyük hedeflerinin kendi ayakları üzerinde durabilen başarı ve mutluluğu yakalayabilen insanlar yetiştirmek olduğunu ve bunun için de eğitim ve öğretim dengesine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Baysar proje hakkında bilgi vererek, eğitimde paydaşların katılımının çok önemli olduğunu, Malatya'da eğitim kalitesini yükseltmek adına proje dahilinde toplantılar, paneller düzenlediklerini belirtti.

Eğitimin çok geniş insan kitlesine hitap ettiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da, eğitimin beşikten mezara kadar olduğunu, eğitimin yeryüzünün tamamını kapsadığını, Yerel Gündem 21'in yaptığı çalışmaların Milli Eğitim müfredatı ile örtüştüğünü vurgulayarak “Bu tarz toplantılarla demokrasiyi özümseme ve insan hakları gibi erdemleri de öğrenmiş oluyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız