SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılar Daha da Artacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:11:53
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ata Sporları Vakfı tarafından “Ata Sporumuz ile Geleceğe Köprü Projesi” adı altından yürütülen Ata Sporları Güreş Turnuvası Antalya Döşemealtı Spor Salonunda gerçekleşti. 

26-28 Aralık tarihleri arasında Döşeme altı Spor tesislerinde gerçekleşen Ata Sporları Güreş Turnuvasına Serbest Stil ve Grekoromen kategorilerinde yaklaşık 100 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara madalyalarını AKP Malatya Milletvekili, TBMM İdare Amiri, Ata Sporları Vakfı Başkanı Ömer Faruk Öz, AKP Antalya Milletvekili Burhan Kılıç, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıferoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Döşemealtı İlçe Müdürü Ali Eryılmaz verdi. 

Geçmişten günümüze gelenekleri yaşatan en iyi spor dalları arasında Güreş olduğunu belirten AKP Malatya Milletvekili, Ata Sporları Vakfı Başkanı Ömer Faruk Öz, "Ata Sporları Vakfı olarak Güreşin tüm branşlarında sporcular yetiştirdiklerini, Türkiye'de ve Dünya'da güreş sporunda önemli başarılar kazanan sporcular olduğunu" kaydetti. “Güreş Sporu tarihimizde birçok sporcumuz büyük başarılar kazandı ve bu başarılar bu tür organizasyonlar sayesinde daha da artacak” ifadelerini kullanan Öz, Ata Sporları Güreş Turnuvasında dereceye giren sporculara başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız