SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarıları Bizi Gururlandırıyor"

0
Güncellendi - 2017-09-09 00:58:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, “Bakanlığımızın hizmet politikalarından bir tanesi de engelli vatandaşlarımıza hizmet sunmak. Bu anlamda ilimizdeki engelli spor kulüplerimize hem tesis hem de teknik personel açısından yardımcı olmak bizim görevimizdir” dedi.

Malatya’da faaliyetlerini sürdüren ve birçok özel sporcuyu bünyesinde barındıran Sessiz Adımlar Spor Kulübü, kulüp başkanı Ali Karaca, sporcular ve sporcuların aileleriyle birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Kulüp olarak yaptıkları faaliyetler, bünyelerinde bulunan branşlar ve elde ettikleri başarılarla ilgili İl Müdürü Fındıklı’ya bilgiler aktaran Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca, kulüp olarak önemli başarılar elde ettiklerini belirtti.

Masa tenisi, voleybol ve jimnastik branşlarında tesislerin özel sporculara açılmasından dolayı İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ya teşekkür eden Karaca, yalnız tesislerin antrenmanlara açılması değil aynı zamanda İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan antrenörlerinin de antrenmanlara girerek yarışmalar öncesi özel sporculara önemli ölçüde katkı sunduklarını ifade etti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise özel sporcuların elde ettikleri başarıların kendileri çok mutlu ettiğini belirterek, “Bakanlığımızın hizmet politikalarından bir tanesi de engelli vatandaşlarımıza hizmet sunmak. Bu anlamda ilimizdeki engelli spor kulüplerimize hem tesis hem de teknik personel açısından yardımcı olmak bizim görevimizdir. Bundan önce yapmış olduğumuz tahsislerin engelli spor kulüplerimize Türkiye Şampiyonalarında derece ve başarılar alarak dönmesi bizleri de mutlu etmiştir. İlimiz engelli branşlarda faaliyet gösteren kulüplerimiz elde etmiş oldukları başarılar onları motive ettiği kadar, bizleri de motive etmekte ve gururlandırmaktadır. Şeker alanına inşası devam eden tesislerimiz hizmete girdiğinde engelli branşlarda faaliyet gösteren kulüplerimiz bu günlerden daha fazla antrenman ve eğitim yapma şansına kavuşacaktır” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Değerli il müdürüm,Yaptığınız hizmetler çok çok güzel, Siz , spor adamı olarak , Malatyamızın yüz akısınız, Yaptığınız bu gibi örnek çalışmalar ülkemiz sporuna büyük katkı sağlıyor ,emeğinize ve yüreğinize sağlık .
    0
    0
    Yanıtla