SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarıları Bizleri Gururlandırıyor"

0
Güncellendi - 2019-06-26 03:03:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca, özel sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Son olarak katıldıkları Özel Sporcular Jimnastik Şampiyonası'nda sporcuların 5 Türkiye Jimnastik Şampiyonluğu elde ettiğini kaydeden Karaca, şampiyonada 6 Türkiye ikinciliği, 1'de Türkiye üçüncülüğü aldıklarını ifade etti.

Karaca, sportif başarıların önemli olduğunu ancak özel sporcuların elde ettikleri başarıların daha önemli olduğunu belirterek, "Ülkemizde genelde direkt başarılar yazılır ancak çok az insan başarıya hangi özel çocukların, nasıl alın teri akıtarak, nasıl bir yol arkadaşlığından geçilerek girildiğine bakmaz. Takdir hep sportif başarıya bakılarak verilir. Ever sportif başarı önemlidir. Ancak ardından çok büyük bir ama var. Özel çocuklarımızın, yerel ve ulusal sosyal ve sportif etkinliklerdeki günlük yaşam ve öz bakım becerileri nasıl ulaşımlarının sağlandığı, kontrollerinin ve aylarca spor branş eğitimlerinin nasıl sağlandığını,bu çalışmalarım çocuğun ve ailenin hayatına gerçek anlamda dokunuluyor mu diye düşünüp ona göre destek vermek ve taktir edilmediği sürece yüzeysel ve anlamsız sığ kalacaktır. Bütün alın teri döken eğitmenlerimizden, özel çocuklarımızdan, ailelerinden ve özel çocuklara hizmet yolunda destek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız