SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarıları Takdire Şayan"

0
Güncellendi - 2016-02-16 17:18:15
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibi, Malatya’da yapılan Kulüpler Arası Halkoyunları Yarışması’nda 4 birincilik, birde ikincilik derecesi aldı. Alınan bu sonuç ile birlikte Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibi, 2 Nisan’da Şanlıurfa’da yapılacak olan bölge yarışmasında Malatya’yı temsil edecek.

Malatya’da yapılan Kulüpler Arası Halkoyunları Yarışması’nda 4 birincilik, birde ikincilik derecesi alan Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibi, aldıkları kupa ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Türkiye Halkoyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Deniz, Halkoyunları İl Temsilcisi Metin Seçer, İl Hakem Temsilcisi Selahattin Bozdemir ve Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibinin Başkan Gürkan’ı ziyaretinde konuşan Halkoyunları İl Hakem Temsilcisi Selahattin Bozdemir, yarışma hakkında bilgiler vererek, “Battalgazi Belediyesi Kulüpler arası yarışmada 5 kategoride yarışmaya katıldı. 4 kategoride birinci bir kategoride ikinci oldu. Desteklerini esirgemeyen Battalgazi Belediye Başkanı sayın Selahattin Gürkan’a, Federasyon Yönetim Kurulu üyemiz sayın Kemal Deniz’e, il temsilcimize ve Antrenör arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah 2 Nisan’da Şanlıurfa’da yapılacak yarışmada ilimizi ve kültürümüzü en güzel şekilde temsil edip döneceğiz” dedi.

7a204f5b-6382-49be-8bea-5764e73557e5Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, alınan sonuçlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibinin 5 kategoride yarışmış olması, 4 kategoride birinci bir kategoride ikinci olması hakikaten takdire şayan. Ben bu anlamda başarı gösteren çocuklarımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Çocuklarımız bu güzel başarıya hazırlayan bu performansı göstermesini sağlayan değerli hocalarımızı da tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin yetişmesi bu yarışmalarda dereceler alması için gösterdikleri gayret ve çabalardan dolayı kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum. Bir şehrin gelişmesi ve değişmesi ve ileriye temayüz etmesinin temel esprisi tüm alanlarda harekete geçerek başarılı olmasıdır. Sadece hizmet belediyeciliği anlayışı içerisinde yürütülen bir belediyecilik anlayışımız yoktur. Bizim Belediyecilik anlayışımızın temelde 5 sacayağı vardır. Bunlar; hizmet, sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik, çevrenin ve yeşilin korunması ve katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Biz her alanda temayüz eden bir belediye arzuluyoruz. Kültürel ve Sosyal Belediyecilik anlamında Kültür ve Sosyal İşlerinin yapmış olduğu çalışmaları da tebrik ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gürkan, daha sonra 4 birincilik, birde ikincilik derecesi elde eden Battalgazi Belediyesi Halkoyunları ekibine çeşitli hediyeler verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız