SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Başkanlar Arasında Yer Aldı

0
Güncellendi - 2016-01-08 22:48:10
Başarılı Başkanlar Arasında Yer Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Dünya Araştırmacılar Derneği ESOMAR üyesi olan ORC araştırma şirketi tarafından her yıl gerçekleştirilen “En Başarılı Belediye Başkanları” araştırması sonuçları açıklandı. Büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında yüzde 55,6 başarı oranı ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

20 Aralık 2015 - 4 Ocak 2016 tarihleri arasında 30 büyükşehİrin tüm ilçelerinde 20 bin 680 kişi ile “CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi” yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmada 2015’in en başarılı Büyükşehir ve Büyükşehir ilçe belediye başkanları belli oldu. Büyükşehir Belediye Başkanları arasında yapılan araştırmada yüzde 60,5 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birinci olurken, yüzde 55,6 başarı oranı ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız