SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılı Bir Bürokrat"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:26:38
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir'i ayrı ayrı ziyaret etti. 

Cemal Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, Şükrü Özdemir'in sağlık teşkilatını yeniden organize edeceğini belirterek, kendisinin başarılı bir bürokrat olduğunu, aynı hizmet anlayışını Malatya'da da tekrar edeceğine inandığını söyledi. 

AĞBABA'NIN ZİYARETİ..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şükür Özdemir'i ziyaret etti. 

Ziyarette bir konuşma yapan Şükrü Özdemir, Milletvekili Ağbaba'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ağbaba ise, "Bugün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Şükür Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Görevinde başarılar diliyorum" dedi. 

Ağbaba, "Turgut Özal Araştırma Hastanesi, karaciğer nakilleriyle Türkiye’nin göz bebeği bir hastanesi şeklinde. Umarım, diğer hastanelerimiz de böyle başarılı ameliyatlar yaparlar" diye konuştu.

Milletvekili Veli Ağbaba, Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay'ı da ziyaret etti. Umay, Ağbaba'nın ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Ağbaba da, "Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay’a hayırlı olsun demek için ziyaretinde bulunuyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız