SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılı Bir Yıl Geçirdik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:21
A- A+ PAYLAŞ

Karate Malatya İl Temsilcisi Resul Uluca, 2014 yılının Malatya karatesi için çok başarılı ve bereketli geçtiğini söyledi.

Uluca, 2014 yılında Kulüpler Karate Şampiyonası'nda Malatya Büyükşehir Belediyespor'un Avrupa üçüncüsü olduğunu anımsatarak, "2014 yılı bizim adımıza çok güzel geçti. Karatede elde edilen başarıların yanı sıra bereketli bir yıl geçirdiğimizi söyleyebilirim. Avrupa üçüncülüğü, İstanbul Open'da ikincilik çıkardık. Erzurum Palandöken'de yapılan şampiyonada 2 ikincilik, 1'de üçüncülük elde ettik. Büyüklerde Türkiye Şampiyonu çıkardık. Milli takıma da 5 tane sporcu vermenin mutluluğunu yaşadık" dedi.

"ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYORUZ"

Sakarya'da yapılacak olan Ümit, Minik Türkiye Karate Şampiyonasına hazırlandıklarını kaydeden Uluca, "28 Ocak-1 Şubat tarihlerinde Ümit, Minik Türkiye Karate Şampiyonası Sakarya'da yapılacak. Bu şampiyonaya Malatya'dan 10 sporcu ile katılacağız. Hedefimiz minik yıldızlarda da başarılı sporcular çıkarmak. Biz oldukça ümitliyiz. İnşallah başarılı sporcular çıkacaktır. Şampiyonadan da istediğimiz derecelerle döneceğimize inanıyorum. 

"VİZYON TAKIMI KURDUK"

Uluca, Malatya'da karate sporunu canlandırmak için 2014 yılında 'vizyon takımı' kurduklarını kaydederek, "Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır yardımcı oldu ve takımımızı kurduk. Bu takımımız, Kulüpler Şampiyonası'nda Malatya Büyükşehir Belediyespor'u Avrupa üçüncüsü yaptı" dedi.

Vizyon takımının geleceği ile ilgili de açıklamada bulunan Uluca, "Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman, bütçenin kısıtlı olduğunu söyledi. Biz şuanda o takımı bıraktık" diye konuştu.

"ALTYAPIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Uluca, karatede altyapıya büyük önem verdiklerini belirterek, "Şuanda altyapıda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Tabi bu noktada vizyon takımının Malatya'ya çok faydası oldu. Yüzlerce takım arasında Avrupa üçüncülüğünü elde etti. Şuanda öyle bir takım yok. Şuanda Battalgazi ya da Yeşilyurt ilçemize yine bir vizyon takım kurma çalışmamız olacak. Bu noktada görüşmelerimiz devam ediyor. Böyle bir takım oluşturabilirsek, hem Malatya'daki belediyelerin adına güzel bir faaliyet olacak hem de Malatya karatesi adına güzel bir çalışma olacak" ifadelerini kullandı. 

"MALATYA'DA İYİ BİR POTANSİYEL VAR"

Malatya karatesinde altyapıda iyi bir potansiyel olduğunu dile getiren Uluca, şunları söyledi: "Karatede iyi bir altyapı ve potansiyele sahibiz. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, karate sporunun iyi yerlere gelmesi adına mücadele veriyorlar. Elde edilen başarılar, gelecekte daha iyi başarılar yakalayacağımızın habercisi oldu. Malatya karatesi çok daha iyi yerlere gelecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız