SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Ekibi Veliler Ödüllendirdi

A- A+ PAYLAŞ

Oyak Çimento Grubu tarafından 2003 yılından bu yana “Matematik ve Verimlilik” adı altında düzenlenen Liseler arası Matematik yarışmasında bu yıl da il birinciliğini kazanan, 12 ilde gerçekleştirilen bu yarışmanın ilk ayağında, 12 il arasındaki en yüksek puanı toplayan Malatya Fen Lisesi (MFL) öğrencileri Okul Aile Birliği tarafından ödüllendirildi.

Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan ödül paketi; Öğrenciler adına hazırlanmış onurluk (plaket) , kalem ve kitaplardan oluşturulmuştu. Yarışmada okula birincilik kazandıran Eymen Tuğçe Sarıtaş, Murat Fırat, Özgecan Karabulut ve İskender Durmaz’ a hediyeleri Okul Aile Birliği Başkanı Selçuk Güçlü, Başkan Yardımcısı İzzet Berktaş, Sayman Hakkı Türker ve Edebiyat Öğretmeni Hikmet Günbattı tarafından verildi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Çöpatlamaz’ın sunumu ile yapılan törende ayrıca, okul futbol turnuvasında birinci olan takımın kaptanına kupa, oyunculara turnuva topu hediye edildi.

Okul Müdür Vekili İbiş Mertoğlu, başarı için düzenli ve sürekli çalışmanın önemine değindi. Okul Aile Birliği adına yapılan konuşmada öğrencilere ve onların başarısında verdikleri eğitim ile büyük payı olan başata Matematik olmak üzere bütün öğretmemelere teşekkür edilerek başarıların devamı dileği ile “MFL’li olmanın ayrıcalık olduğu ve bunu hiç unutmamaları gerektiği belirtildi.

Oyak Gurubu tarafından düzenlenen yarışmanın Türkiye finali 15–16 Nisan 2006 tarihinde İstanbul’da yapılacak. Grubun organizasyonu ile yarışma ekibi Okul Müdürü- Sorumlu Matematik Öğretmeni Halil Gümüş, Öğrencilerimiz ve ailelerinden oluşan bir heyet ile 14 Nisan 2006 tarihinde İstanbul’a gidecekler.

Okul Aile Birliği Başkanı Selçuk Güçlü, geçen yıl Türkiye finalinde 3. olan Malatya Fen Lisesi’nin bu yıl daha iyi bir derece ile Malatya’ya döneceklerine olan inancını vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız