SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Güreşçilere Plaket

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da güreş ve güreşçilere destek olanlara plaket verildi.
 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen plaket programında konuşan Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Komite üyesi Dursun Ateş, "İstanbul'da düzenlenen güreş dünya şampiyonasında ilk 3'e giren milli güreşçilerimiz Rıza Kayaalp, Nazmi Avluca, Selçik Cebi ve Cenk İldem'i Malatyalı iş adamımız Yunus Akdaş giydirerek Malatyalılar adına jest yapmıştır. Malatyalı iş adamımız Mehmet Bali ise, güreşçilere dut pekmezi ve kayısı göndererek destek vermiştir. Malatyalı iş adamlarımıza, Ata sporu Güreş'e  destek verdikleri için Federasyon Başkanımız Beker Çeker adına plaket takdim ediyorum" dedi.
 
İş adamı Akdaş'ın İstanbul'da olması nedeniyle yerine Gazi Demir'e plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız