SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılı İşlere İmza Atacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:42:50
A- A+ PAYLAŞ

Kardeş Belediyeler Projesi kapsamında Arguvan’la kardeş olan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş bir bağlama hediye etti.Coşkulu kalabalığa hitap eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Arguvan’ı Malatya’nın kültür Başkenti yapacağız” dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın koordinatörlüğünde hızla büyüyen Kardeş Belediyeler Projesi Malatya’da da vücut buldu. İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile Malatya Hekimhan ve Arguvan Belediyeleri kardeş oldular.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Arguvanlıların sevgi gösterileriyle karşılandı.  Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “CHP’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışını tüm Türkiye’ye yaymaya çalışan, genel başkan yardımcısı olduktan sora çok önemli bir projeyi hayata geçiren, bu projenin başarılı olması için tüm Türkiye’yi karış karış gezen , kıt imkanlarla hizmet vermeye çalışan belediyelere batıdaki belediyeleri kardeş yaparak bizleri hizmet noktasında rahatlatan Veli Ağbaba’ya teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise yaptığı konuşmada; “Kardeşlik köprüleri atıyoruz. Beşiktaş ile Arguvan kardeş oldular.Bu kardeşlik Arguvan’ı daha iyi noktaya taşıyacak.”dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Bizim görevimiz imkanlarımızı kardeşlik için, barış için kullanmak. Biz bu duygularla Arguvan’dayız. Bir kucaklaşmayı gerçekleştiriyoruz. Sayın Genel Başkan Yardımcımızla uzun yıllardır birlikteyiz. Özgürlükçü sosyal demokrasi için, çağdaş Türkiye için çalışacağız.2023’te birilerinin farklı niyetlerine karşı Çarşı, Beşiktaş ve biz mücadele edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Sizi yürekten seviyoruz. Siz bu topraklarda barışın ,hoşgörünün, kardeşliğin tohumunu yeşertiyorsunuz. Burası Pir Sultanların, Hacı Bektaş-Velilerin memleketi. Onların  ektiği tohumları yeşertiyorsunuz. Her şeye rağmen birliğimizi bozmayacağız. Türkiye, Irak-Suriye değilse, Kobani’de Kürt olduğu için, Telafer’de Türkmen olduğu için saldırıya uğramıyorsa, herkesin borçlu olduğu şey: Laik , demokratik Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk’tür”dedi.

Ağbaba; “Beşiktaş’tan gelip sizlere dostluk elini veren belediye Başkanımız Murat Hazinedar’a teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından birini size yoldaş eyledik.Arguvan ve Hekimhan’da çok başarılı işlere imza atacağız. Arguvan’ı Malatya’nın kültür merkezi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş , Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a bir bağlama hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız