SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Öğrencilere Hediye

0
Güncellendi - 2016-01-22 20:46:28
Başarılı Öğrencilere Hediye
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kuluşağı İlkokulu’na bin adet hikaye kitabı hediye etti. 47 öğrencisi bulunan Kuluşağı İlkokulu’nda bulunan ve başarılı olan öğrencilere karne hediyesi olarak ise, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından mont, ayakkabı, bere ve atkı hediye edildi.

Kuluşağı İlkokulu’nda düzenlenen programa, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Muzaffer Karakuş, bazı meclis üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Kuluşağı’nda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. 1. yarıda göstermiş olduğunuz tüm performanslarınız için öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum. Bu konuda destek veren Milli eğitimimizi ve Kaymakamımızı takdirle karşılıyorum. Özellikli Zabıta Müdürlüğümüz ve zabıtada görevli arkadaşlarımızın kendi insiyatifleri içerisinde Kuluşağı İlkokulu’nda bulunan öğrencilerimize gerek kitaplık anlamında destek vermeleri ki, 1000 kitap kampanyası çerçevesi içerisinde çocuklarımızın okuması için okula 1000 adet kitabın bağışlanması. Ayrıca çocuklarımıza mont, ayakkabı, defter gibi ihtiyaçlarını karşılama noktasında kendi bütçelerinden temin ettikleri yardımlar ile bizzat çocuklara getirip teslim etmelerinden dolayı Zabıta Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Özellikle Belediye ile yerel yönetimler ile öğrencilerimiz ve eğitim öğretimle iştigal eden yöneticilerimiz arasındaki bu birliktelik, bu trafik akışının olması hem eğitim öğretimimizin standardının yükselmesi açısından, hem de öğrencilerimizin milletimize ve devletimize önemli bir anekdottur diye düşünüyorum. Bu konuda gayret gösteren Milli Eğitim yetkililerimizi, Belediyedeki çalışanlarımızı ve Kaymakamımızı da kutluyorum. Okul Müdürümüzü ve öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Ve eğitim öğretim yılının sizlere öğrencilerimize başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ise, “Belediye Başkanımızın nezdinde tüm Belediye çalışanlarına, bilhassa Zabıta çalışanlarına, hem kendi maddi kaynaklarını Kuluşağı gibi sosyal ekonomik açıdan zayıf bir bölgemizde kullandıkları için herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve programa katılanlar, öğrencilere hem karnelerini, hem de başarılarından dolayı hediyelerini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız