SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Öğrencilere Ödül

A- A+ PAYLAŞ

SBS'de başarılı olan öğrencilere ödül verildi. Seviye Belirleme Sınavı'nda başarı elde eden Malatya Bilim İlköğretim Okulu öğrencilerine ödül verilmesi için tören düzenlendi. Vali Ulvi Saran, Vali Yardımcıları Bilal Bozdemir ve İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Bilim Okulları Genel Müdürü Ömer Derin ve öğrencilerin ailelerinin katıldığı törende, Vali Saran bir konuşma yaptı. Saran konuşmasında; "Öğrenciler parmak ısırtacak başarı elde ettiler. Tebrik ederim. Başarıda elbette ki öğretmenlerin, öğrencilerin aile içindeki konumlarının önemli rolü ve katkısı var. Geçen yıl da aynı salonda başarıyı kutlamıştık"dedi.

 SBS'de 500 tam puan alan Miraç Süzgün, Beril Erdoğdu ve Zeynep Meral ile bir soru bilemeyen ve derece elde eden Sude Doğan, Rümeysa Özhan, Senanur Şengöz, Seyit Kaplan, Mert Bozdaoğan ve Berkan Buğu ile diğer başarılı öğrencilere diz üstü bilgisayar ve çeşitli hediyeleri, Vali Ulvi Saran, Vali Yardımcıları Bilal Bozdemir ve İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Bilim Okulları Genel Müdürü Ömer Derin verdi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız