SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Öğrencilere Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:08:32
Başarılı Öğrencilere Ödül
A- A+ PAYLAŞ
 
Tekvando il şampiyonasında başarılı olan Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki öğrencilere ödül verildi. 
 
Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde devam etmekte olan tekvando kursu öğrencileri , Yıldızlar Malatya İl birinciliği, Gençler Malatya İl birinciliğinde Hekimhan'ı temsilen okullar adına Malatya Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalara katıldı. Yıldızlar Bayanlarda Sakarya İlköğretim Okulu öğrencilerinden Sude Demirhan 42 kilogramda 2., Canan Takmaz 51 kilogramda 3., Hilal Doğan 5. olurken Buket Özgül ise iyi bir mücadele sergilemesine rağmen dereceye giremedi. Yıldız Erkekler kategorisinde Sakarya İlköğretim Okulu öğrencilerinden 37 kilogramda Bahattin Şahin, Ufuk Avcı, 65 kilogramda Yusuf Özyavuz 3. oldu. Genç bayanlarda 49 kilogramda Hekimhan Lisesi'nden Sevilay Kızılay, Genç erkeklerde ise 55 kilogramda METEM öğrencilerinden Bayram Özel ve 78 kilogramda Hekimhan Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mert Koca 3. oldu. Hekimhan Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerlerinden Bahattin Şahin ve Sevilay Kızılay Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen poomse Milli Takımına gelişim kampına Malatyalı Sporcular içerisinde yer alarak katılmaya hak kazandığı kaydedildi. Tekvandoda başarılı olan öğrenci sporcular Hekimhan halk eğitim merkezi tarafından ödüllendirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız