SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Öğrencilere Ödül..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:33:46
Başarılı Öğrencilere Ödül..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fen Lisesi'nde, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) dereceye giren öğrenciler için ödül  töreni düzenledi. Törene; Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuri Bübek, Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Uzunoğlu, veliler ve öğrenciler katıldı. 
 
Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre ; Merve Özge Algedik MF – Türkiye 9. su aynı zamanda Malatya 1.si ,Celal Tacyıldız MF-4 Türkiye 45.si, Ece Selvi MF-4 Türkiye 160.sı, Dilara Bozyiğit MF-1 Türkiye 322.si, Remziye Gül Aslan TM-1 Türkiye 497.si, Furkan Kalaycıoğlu MF-3 Türkiye 530.su, Mehmet Turhan Bozmaz MF-3 Türkiye 722.si,Feyza Ateş MF-1 Türkiye 622.si oldular.
 
Fen Lisesi Müdürü tören sırasında yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizi kutluyorum onlar bizim gurur kaynağımız oldular okulumuzun öğrencilerinin tamamını tebrik ediyorum zaten onlar bu okullara başarılı sonuçlar alarak geliyorlar ancak yapılan sınavın onların geleceğini şekillendirmesi bakımından önemi ayrı LYS ve YGS sınavında derece elde eden öğrencilerimize bundan sonraki Eğitim dönemlerinde başarılar diliyorum okulumuza gelerek bizleri onure eden Milli Eğitim Müdürümüze de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Öğrencilerin başarısından dolayı çok sevindiklerini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise konuşmasında "Türkiye sıralamasında ciddi başarı elde etmişler onları tebrik etmek için buradayız. Sınava giren tüm öğrencilerimiz bizim için değerli hepsini tebrik ediyorum. Fen Lisemizin başarıları bizi memnun ediyor gelecekte hem idaresi hem eğitimci kadrosuyla daha başarılı sonuçlar elde edeceğine inanıyorum. Okulumuz kuruluşundan buyana ciddi olarak bu kadar başarılı olmuş buda bizi memnun etmiştir. Okulumuzun bölgemizin değil ülkemizin önde gelen okulları arasında olmasını istiyoruz fiziki olarak yenilenen okulumuzun idareci, eğitmen ve öğrencilerine başarılar diliyorum." diye konuştu. Milli Eğitim Müdürü Mehmet  Bulut ve törende bulunan diğer yetkililer öğrencilere ödüllerini verdiler. 
 
TED Koleji'ndeki Tören
 

TED Malatya Koleji’nde, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına giren Bilge Durmuş isimli öğrenciye tablet bilgisayar ve plaket verildi. 
 
Okul Müdürü Nurettin Akarsu yaptığı konuşmada,  "Son beş yılda 467 ortalama puan ile büyük başarıya imza attık. Başarıda emeği geçen, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. İnönü Üniversitesi Kampüsü’nde yeni yapılan binada başarılarımız daha da artacak." dedi. 
 
Doktor olmak istiğini söyleyen Bilge Durmuş ise "Üç yıl boyunca eğitim gördüğüm TED Koleji’ne başarılı olmamda katkıları olduğu için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız