SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Öğrencilere Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:39:23
Başarılı Öğrencilere Ödül
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Yakınca İlköğretim Okulu’nda bursluluk sınavında başarı gösteren öğrencilere ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle, hediyeleri verildi.
 
Yakınca İlköğretim Okulu’nda hafta sonları düzenlenen kurslara katılıp başarı gösteren 12 öğrencinin Devlet Parasız Bursluluk Sınavı’nda başarı gösterdiği bildirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayrettin Gürsul ve Abdulaziz Kayhan, Yakınca İlköğretim Okulu Müdürü Yüksel Öztürk, Yakınca İlköğretim Okulu’nda hafta sonları öğrencilere kurs veren öğretmenlerin katıldığı programla öğrenciler hediyelerini yetkililerden aldı.
 
Programda konuşan Yakınca İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Taner Akıncı, “10 Haziran 2012 tarihinde yapılan Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavlarına Yakınca İlköğretim Okulu 5.sınıf öğrencilerinden 23 öğrencimiz katıldı ve 12 öğrencimiz 450’nin üzerinde puan alarak, geçen yılki başarıyı egale etmişlerdir. Sınavda yüzde 50’nin üzerinde başarı gösteren öğrencilerimizi kutluyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız