SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılı Olacaktır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:44
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Beraberindeki partililerle birlikte Yeni Cami çevresi ve Taştepe Caddesi esnafını ziyaret eden Kıtlık esnaf ziyaretlerinin ardından mahrukatçılar sitesini ziyaret etti.  

Esnaflarla sohbet eden ve projelerinden bahseden Kıtlık, özellikle Taştepe için kentsel dönüşümü biran evvel hayata geçireceğini belirtti. Taştepe’nin sorunlarının çözümü bizim elimizde diyen Kıtlık, ben değil siz belediye başkanı olacaksınız dedi. Yemeyeceğim de yedirmeyeceğimde diyen Kıtlık, gezi esnasında gençlerle sohbet ederek siz bildiğiniz yolda ilerleyin siz koşun biz arkanızdan gelelim sözlerini kaydetti. 

Esnaf ziyaretinin ardından Mahrukatçılar sitesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, bende bir mahrukatçı esnafıyım, mahrukatçıların özellikle doğalgaz geldikten sonra yaşadığı sorunları çok iyi biliyorum. Malatya için şart olan bir hizmetti, esnafımız mağdur olsa da köylere kadar bu hizmeti götürmeyi düşünüyoruz ifadelerini kullandı. 

Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Özbek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sayın Kıtlık göreve geldiğinde başarılı işlere imza atacaktır buna inanıyorum. Fahrettin Kıtlık’ın da Mahrukatçı sitesi esnafı olduğunu hatırlatan Özbek, Fahrettin kardeşim başarılı olacaktır buna inanıyorum dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız