SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Olan Hakem Adayları

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:28
Başarılı Olan Hakem Adayları
A- A+ PAYLAŞ

Basketbol Malatya İl Temsilciliği tarafından açılan Aday Hakem Kursu kapsamında başarılı olan aday hakemlerinin listesi açıklandı.

27-30 Ocak tarihlerinde katıldıkları Aday Hakem Kursu'nda başarılı olan Saha Aday Hakemleri şöyle:

Kemal Afşin, Buket Karakaya, Mehmet Sarıca, Dilfiraz Öztürk, Kübra Öğüt, Onur Yıldız, Candan Duman, Kaan Çağrı Karaca, Mehmet Barut, Enes Saylan, Binnur Durak, Muhsin Pınar, Ahmet Kaan Altıngemi, Şeyda Kılaç, Fatma Nur Avşar, Cansu Caner, Kübra Özdemir, Müge Barutcuoğlu, Nejla Gezici, Osman Akın Aktolga, Murat Yiğit, Furkan Cemre Asırcı, Pınar Ürkmez, Metehan Avcı ve Nurcan Bozkurt. 

Aday Hakem Kursu'nda başarılı olan Masa Hakemleri şöyle:

Pınar Kalay, Rahşan Ekici, Mustafa Tatar, Ahmet Faruk Taş, Mehmet Çetin, Mehmet Akbulut, Asli Tüzün, Ömer Yağmur, Mehmet Ceylan, Seyit Beytullah Ayaz, Berna Bigiç, Ahmet Enes Sağın, Ünal Duman, Seval Onay, Ramazan Deniz, Eşref Bakış, Okan Kaya, Merve Gökçen, Eda Bakış, Kübra Akbayır, Hamit Süha Hotar, Fuat Ertaş, Evren Özvural, Sercan Çetiner, Recep Serhat Karaca, Eyyüp Gür ve Mehmet Afacan. 

Aday Hakem Kursu'nda başarılı olan adaylar 1 Nisan'da Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan toplantıya katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız