SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başarılı Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından bir yıl süreli olarak projelendirilen fakat gördüğü ilgi üzerine altı ay daha uzatılan “Sağlıklı gelecek maddeye değil sevgiye bağlı” kampanyasının sona ermesi nedeni ile bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen brifinge Vali Halil İbrahim Daşöz, Vali yardımcısı İnci Sezer Becel, Malatya belediye başkan yardımcısı Ziya Kesiriklioğlu, İnönü Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kılıç, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ile projenin diğer ortaklarından olan Gençlik Spor, Sağlık, Milli Eğitim gibi kuruluşların temsilcileri katıldı.

Proje koordinatörü Dr. Suat Yalçınsoy tarafından sinevizyon eşliğinde gerçekleşen bilgilendirme sunumunda; kampanya çerçevesinde yürütülen panel, konferans, eğitim, kültürel , sanatsal ve spor etkinlikleri görsel olarak anlatıldı.

Sineyizyon gösteriminden sonra proje koordinatörü Dr. Yalçınsoy, "Bir buçuk yıllık kampanyamız süresince gençlerimizi eğiten eğitmenler başta olmak üzere gençlerimizden çok olumlu tepkiler aldık. Bu arada özellikli olan bazı genç grupların da farkına vardık. Bunlar için ayrı bir proje ve eğitim yürütülmesinin daha yararlı olacağı kanısındayız” dedi.

Vali Daşöz’de özetle “Gençlerimizi, sigara başta olmak üzere zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacı ile yaklaşık bir buçuk yıldır sürdürdüğümüz kampanyamızın amacına ulaştığını görüyorum. Ama bu tür verimli kampanyaların sonuçları kısa sürede alınmaz, devam etmesi gerekir. Bu kampanya sayesinde kurumlar arası işbirliğinin ne kadar yararlı ve topluma çok şeyler kazandırdığına görmüş olduk. Bu kampanyanın özü değiştirilmeden özellikle de yerel yönetimleri ve reel sektör temsilcilerini de katarak devam ettirmemiz gerekir. Çünkü gençlerimizi toplumsal etkinliklere kattığımız zaman zararlı alışkanlıklardan uzak duruyorlar” diye konuştu.

Bilgilendirme toplantısı karşılıklı görüş alışverişinden sonra son buldu.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız