SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılı Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:56
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Eğitim ve Sanat Merkezleri (MABESEM) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Okuma ve Eğitim Merkezi, SBS’de başarı sağladı. Merkezin, ilköğretim 8. sınıfa devam eden 379 öğrencisinden 243’ü Fen ve Anadolu liselerine yerleşti. 

Malatya Belediyesi hizmet binası karşısındaki yerinde 2009 yılında faaliyete başlayan Okuma ve Eğitim Merkezi; Yeşiltepe, Melekbaba, Konak ve Tecde’de oluşturulan 4 şubesiyle birlikte hizmet vermeye devam ediyor. 

2012 SBS’de büyük başarı gösteren Okuma ve Eğitim Merkezi’nin ilköğretim 8. sınıfa devam eden 379 öğrencisinden 107’si Anadolu Lisesi’ne, 12’si Anadolu Öğretmen Lisesi’ne, 3’ü Fen Lisesi’ne, 2’si Sosyal Bilimler Lisesi’ne, 13’ü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 106’sı da Anadolu Meslek Lisesi’ne olmak üzere toplam 243 öğrenci çeşitli liselere yerleşmeye hak kazandı. 

Malatya Belediyesi Okuma ve Eğitim Merkezi’nde bugüne kadar 4024 öğrencinin yararlandığı belirtildi. Merkezin yeni eğitim öğretim döneminde 6-7 ve 8’nci sınıf öğrencilerinden oluşan toplam 1544 öğrencisi bulunuyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Okuma ve Eğitim Merkezi’nin başarısından gurur duyduklarını belirterek, “Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyeciliğe de büyük önem veriyoruz. Öğrencilerin başarısı hem emeklerimizin yerini bulduğunu gösteriyor, hem de bizleri mutlu ediyor. Maddi durumu müsait olmayan çocuklarımıza yönelik hizmetlerimiz artarak devam edecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız