SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılı Oldukça Tanındık"

0
Güncellendi - 2016-07-13 01:46:19
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün defans oyuncusu İkranur Sarıgül, takım olarak başarı gösterdikçe herkesin kendilerini tanımaya başladığını söyledi.

Geride kalan sezonda takım olarak iyi bir performans ortaya koyduklarını dile getiren Sarıgül, “Sezon bizim adımıza çok iyi geçti. Grubumuzu şampiyon olarak tamamladık. Hedefimiz 2. Lige yükselmekti ama Play-Off maçında penaltı atışları sonucu Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü’ne elenerek, hedefimize ulaşamadık. Olmayınca olmuyor. Play-Off maçına kadar iyi geldik ama ayağımız takıldı” diye konuştu.

“YİNE ŞAMPİYON OLURUZ”

Tecrübeli defans oyuncusu, yeni sezona da 2. Lig hedefiyle başlayacaklarını kaydederek, geride kalan sezon ki performansı sergileyip, bu kez hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden başladıklarını dile getiren Sarıgül, sezon hazırlıklarına erken başlamanın meyvelerini sezon içerisinde toplayıp, 2. Lige çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

altyapıdan gelen iyi ve yetenekli oyuncular var. Yeni sezonda da çok rahat şampiyon oluruz. Grup’ta ne kadar güçlü takım olursa olsun, biz güçlü takımlara karşı çok daha iyi mücadele ediyoruz.”

“İLK BAŞTA BİZİ TANIMIYORLARDI AMA ŞİMDİ HERKES BENİMSEDİ”

Kulübün ilk kurulduğunda kendilerini kimsenin tanımadığını hatta kulübün Malatya takımı olduğunun bile bilinmediğini anlatan başarılı defans oyuncusu, “Maçlara çıkıyorduk, takımın nereden geldiğini soruyorlardı. Hatta ‘kızlar top mu oynar?’ diyenler bile vardı. Ama şimdi İstanbul, Ankara, Kayseri her yer bizi konuşuyor. İlk senelerde takım olarak istediklerimizi yapamadık ama yıllar ilerledikçe adımızdan söz ettirmeye başladık. Biz başarı gösterdikçe herkes bizi tanımaya, benimsemeye ve desteklemeye başladı” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız