SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılı Oldukları Gözlendi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:38:24
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.
 
Bolu'da üçüncü etap kamp çalışmalarını gerçekleştiren Yeni Malatyaspor, ikinci hazırlık karşılaşmasını TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile oynadı. Yeni transfer Evren Kürkçü dışında bütün oyuncuların şans bulunduğu hazırlık karşılaşması 0-0 berabere sonuçlandı.
 
Hazırlık karşılaşmasında takımın ayağa paslarda bir hayli başarılı olduğu gözlenirken, futbolcular arasındaki uyum teknik heyeti umutlandırdı. Oyuncuların performansından son derece memnun kalan teknik direktör Gürses Kılıç’ın antrenmanlarda yapılan çalışmaları sahaya yansıtmaları nedeniyle futbolcuları tebrik etti.
 
Takımın Bolu’daki kamp çalışmalarını takip eden Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman, Adana Demirspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında takımın sahaya iyi bir mücadele koyduğunu kaydetti.
 
Barman, futbolcular arasındaki uyumun sahaya en iyi şekilde yansıdığını ifade ederek, “Kamp çalışmalarında gün geçtikçe futbolcular arasındaki uyum ve kaynaşma daha da artıyor. Son oynadığımız Adana Demirspor karşılaşmasında futbolcular arasındaki uyum sahaya yansıdı. Gerek savunma gerek orta saha gerekse de forvet hattında futbolcularımız çok iyi bir futbol ortaya koydu” dedi.
 
Antrenmanların keyifli geçtiğine dikkat çeken Barman, “Takımda iyi bir hava var. Teknik direktörümüz Gürses Kılıç yönetiminde çalışan futbolcularımız bir hayli keyifli. Özellikle antrenmanlarda yapılan çalışmaların hazırlık karşılaşmalarında en iyi şekilde uygulandığını görüyoruz. Buda hocamız Gürses Kılıç’ı oldukça mutlu ediyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız