SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Personele Ödül

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Şirketi olan ve Malatya’da birçok iş alanında faaliyet gösteren Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi geleneksel hale getirdiği ödül töreni çerçevesinde 16 personeline Başarı Belgesi ve 100 YTL para ödülü verdi. İstifa ettikleri öne sürülen genel müdür ve yardımcıları da törende yeraldı.

Esenlik Şirketi toplantı salonunda yapılan ödül törenine Şirket Genel Müdürü Osman Furkan yardımcıları Mehmet Perçin, Mehmet Orhan’ın yanı sıra birim müdürleri de katıldı. Ödül Töreni esnasında konuşma yapan Şirket Genel Müdürü Furkan, Şirketin çalışma ve üretim başarısının temelinde personelin azmi, üretkenliği ve üstün gayreti olduğunu söyledi.

Furkan konuşmasına şöyle devam etti: “Yaklaşık 2 yıldır hepinizin bildiği bir süreci yani bu tür ödül törenlerini birlikte yaşıyoruz. Bu süreç, kendi iradesiyle ürettiği hizmet konusunda başarılı çalışmalarıyla Şirketimize katkı veren arkadaşlarımızı ödüllendirmek sürecidir. Sizlere ödül belgesi ve 100 YTL para vereceğiz. Evinize götürüp asacaksınız ailenize çocuklarınıza armağan edeceksiniz. Şirketimizin bütün çalışanlarının iyi niyetinden kesinlikle şüphe etmiyoruz. Ama 3 ayda bir iyi niyetli tüm personelimiz arasından, iyilerin arasından bazılarını seçerek ödüllendiriyoruz. Bugün yapılan törende ise bu ödüle sizler layık görüldünüz. Bu çerçevede şahsım, arkadaşlarım ve tüm çalışanlarım adına sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Personele ödülleri ise Şirket Genel Müdür Osman Furkan Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Perçin, Mehmet Orhan tarafından verildi. Ödül aldıkları için başta Şirket yöneticileri olmak üzere tüm birim Müdürlerine teşekkür eden personel isim listesi ise şöyle;

Özlem Katırcı-İsmet Tunay-Muttalip Akçadağ-Aliseydi Yitmen-A.Deniz Kuruçay-Abuzer Karlık-Memet Türk-Nurettin Beyhan-Hakan Salar-Ramazan Kurhan-Yaşar Alagöz-Orhan Tunç-Halit Culum-Abdullah Pelitoğlu-Ebubekir Işık-Ali Güden.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız