SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Personele Ödül

A- A+ PAYLAŞ

Belediye marketlerinde satılan işlenmiş et için yeni makineler alınması ve ayrıca Esenlik Şirketi'nin başarılı personelinin ödüllendirilmesi amacıyla bir tören düzenlendi.

İtalya'dan satın alınan ve saatte 2 bin köfteyi şekillendiren makinenin tanıtımının yanı sıra gerçekleştirilen ödül töreni sonrasında, üretilen köftelerden konuklara da pişirilerek ikram edildi.

Esenlik Şirketi'nin Kiltepe Babuktu mevkiindeki et işleme tesislerinde düzenlenen ödül töreni ve makine tanıtımı ile ilgili olarak, şirketin Basın Yayın biriminden şu bülten yayınlandı:

"Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren Et İşleme ve Üretim tesisinde oluşturulan modern cihazlar ve makinalar sayesinde hiçbir et ürünü el değmeden tamamen hijyenik bir ortamda üretimi yapılıyor.

Et İşleme ve Üretim tesisinde daha önce et makinaları, sucuk üretimi yapılmaktaydı, Esenlik Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren tesis İtalya’dan alınan saatte 2 bin köfte yapabilen hazır köfte şekillendirme cihazı tanıtımı Şirket Genel Müdür tarafından yapıldı.

Et İşleme, Sucuk Üretim ve Hazır Köfte yapma makinaları hakkında, programa yoğun ilgi gösteren basın mensuplarına Osman Furkan tarafından yapılan çalışmalar, cihazlar hakkında bilgiler verildi.

Daha sonra Esenlik Şirketi ödül komisyonu tarafından belirlenen Şirket çalışanı 15 personel için ödül töreni düzenlendi.

Ödüle hak kazanan 15 personele 100 YTL para ve ödül belgeleri verilirken bir açıklama yapan Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan; “Her üç ayda bir birimlerimizde çalışan başarılı görülen personelimize ödül töreni düzenlenerek ödül verilir. Daha öncede açıklamıştık bu ödüller 100 YTL para, ödül belgesi ve yurt içi gezilerde olabiliyor. Bugün sizlerle birlikte yine bir ödül töreninde birlikte olduk. Bugün burada ödüle hak kazanan 15 personelimize ödüllerini siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın vermesini uygun gördük.” dedi.

Son günlerde yine gündemde olan Kene ve Kırım Kongo hastalığı ile mücadele hakkında açıklamaya da yer veren Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan; “Geçen yıl sonbaharda mücavirimizde bulunan özellikle civar bölgelerimizde kene mücadelesine başladık. Bu yıl bütcelendi ve Belediye Meclisinden geçti ihalesi yapıldı, hem şehir merkezindeki hayvan barınaklarında, yeşil alanlarda, hem de şehrimize bağlı 11 köyümüzde baharla birlikte kene mücadelesi ilimizde ilk defa Mart 2008 tarihinden itibaren düzenli olarak yapılmaya başlandı. Tedbiri alan ve uygulayan tek Belediye Malatya Belediyesi olduğu kanaatindeyim, ben tekrar bu çalışmalarımıza büyük destek veren Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, sizlere de hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Programa katılan Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise; “ Değerli misafirler Esenlik Şirketi Malatya insanına yeni bir hizmet daha sunmuştur. Biraz önce tadına da baktığınız kaliteli, temiz ve ekonomik olarak Malatya insanının bu ihtiyacına cevap vermektedir.Bu arada ödül alacak olan Esenlik Şirketi personeli 15 arkadaşıma da ben çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum, kendilerini tebrik ediyorum. Bir başka hususta Bizim mücavir alanımız olmayan köylerimizi de kene ile mücadele konusunda ilaçlıyoruz. Bildiğiniz gibi Kırım Kango hastalığı kenelerden insanlara bulaşmaktadır, ve insanlarımız bundan zarar görmektedir biz Malatya Belediyesi Başkanlığı olarak Belediye sınırlarımızda ve diğer mücavir alanlarımız dahilinde olan yerleri ilaçlıyorduk zaten, ancak mücavirimizde olmayan alanları da ilaçlamaya başladık. Malatya insanına hizmet yarışında olan personellerimiz bu gün bir kısmı ödüllendirilecekler. Bizim başarımızın temelinde bu kardeşlerimizin iyi niyeti ve gayreti yatmaktadır. Biz Malatya Belediyesi ve bağlı Şirketlerde çalışan ekibimiz olarak Malatya insanının hizmetindeyiz. Ve burada başarı gösterenlere de huzurlarınızda teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Ödüle hak kazanan 15 personele başarı belgeleri Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Esenlik Şirketi Genel Müdür Osman Furkan, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Perçin Ve Mehmet Orhan, Çeşitli Basın Kuruluşlarından Rıfat Gökçe, Mikail Pelit, Murat Çelik, Selahattin Gökatalay, Asım Demirkök, Osman Özdemir, Mustafa Necati Gürdal,Ayhan Sezgin tarafından verildi.

Ödül alan personel listesi ise şöyle;

Bülent Cömertler(Maşti Personeli)- Hikmet Aslan(Makine İkmal Personeli)- Mehmet Kurnaz(Sosyal Tesisler Personeli)-Cumali Kaygusuz(Beton Santrali Personeli)- Yavuz Gergin(Market Personeli)- Osman Kanıkırmızı( Market Personeli)- Özer Doğan(Market Personeli)- Mustafa İnan(Market Personeli)- Mehtap Tokmak(Market Personeli)- Ahmet Tangül( Temizlik Personeli)- Metin Deliktaş(Market Personeli)- Ahmet Alper(Market Personeli)- Celal Yeniceli(Market Personeli)- Şükrü İlhan(İdari Bina)- M.Akif Karakuzu( İdari Bina)."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız