SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılı Sonuçlar Alındı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:03
A- A+ PAYLAŞ

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla okulda yaptıkları taramalarla, öğrencileri sportif branşlara yönlendirip, başarılı sonuçlar elde ediyor. 

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Orhan Yücel ve müdür yardımcısı Ahmet Kırma, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalarda kendilerine sundukları katkıda dolayı teşekkür ettiler. 

Gençlik hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren atletizm antrenörleri Nihat Erim ve Ömer Fatih Ergül'e kendilerine verdikleri katkıdan dolayı teşekkür belgesi takdim eden okul yönetimi, bundan sonraki süreçte de güzel çalışmalara imza atmak için sürekli iş birliği içerisinde olacaklarını bildirdiler.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Orhan Yücel, "Okul olarak gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, onlara zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerinde de katkıda bulunmak amacıyla Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa güzel bir çalışma yaptık. Bu kapsamda atletizm antrenörleri Nihat Erim ve Ömer Fatih Ergül, okulumuzda bir tarama çalışması yaptı. Atletizm branşında çocuklarımıza eğitim vererek, onların başarılı sonuçlar almasını sağladılar" dedi. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, gençleri spora yönlendirmek, Türk sporuna başarılı sporcular yetiştirmek, en önemlisi de sağlıklı bir nesil oluşturmak amacıyla sportif alanlarda yapılan her türlü çalışmaya destek verdiklerini ifade etti.

Fındıklı, "İl Müdürlüğü olarak okul idarecilerimizin ve okul beden eğitimi öğretmenlerimizin destekleri sayesinde okullarda çeşitli branşlarda antrenörlerimizi görevlendirerek bir çok okulda sporcu taraması yaptık. Bu çalışmalar neticesinde çocuk ve gençlerimizi spora davet ederek onları antrenman imkanları sağlayarak müsabık bir sporcu yetiştirdik. Bu kapsamda bir çok olumlu sonuçlar elde ettik. Bunun bir örneği de İl Müdürlüğümüz atletizm antrenörleri Nihat Erim ve Ömer Fatih Ergül, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu'nda yaptıkları sporcu taramaları neticesinde okulun sportif başarılarını katkı sağlayarak Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu'nda Atletizm branşında birçok başarılı sonuçlar elde etmesi ve çevre okul ve mahallelerden atletizm branşına ilginin artmasına vesile olmuşlardır. Bu tür örnek projelerin daha çok artması ve başarılı sporcular yetiştirilerek Türk sporuna kazanılması için tüm okul iradecilerimize elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız