SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarılı Sonuçlar Elde Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:52:37
A- A+ PAYLAŞ
 
120 sporcunun beş grupta eğitim gördüğü, Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları kış çalışmaları devam ediyor. 
 
İyi bir performans yakaladıklarını söyleyen Antrenörü Bayram Acar,"Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları olarak yaz çalışmalarımızın sona ermesinin ardından ara vermeden kış çalışmalarımıza başlamıştık.Atatürk Kız Lisesi Spor Salonu'nda aralıksız sürdürdüğümüz çalışmaları yoğun ilgi olması nedeniyle 5 gruba ayırdık. Oluşturduğumuz 5 grupta 120 sporcumuza uygulamalı olarak eğitim veriyoruz.Okulumuzda basketbolu seven ama temel bilgisi olmayan sporcularımıza, basketbolun temel konularını uygulamalı olarak gösteriyoruz. Bunun yanında Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları ile kulüp iş birliği kapsamında burada yetişen sporcularımızı Malatya Basketbol Ligi'nde mücadele eden kulüplerimizde oynatıyoruz. Sporcularımız yüzde 70'i bu sezon liglerde forma giydi. Buda bizim için ayrı bir gurur oldu. Özellikle İlköğretim ve ortaokullarda sporcularımız başarılı performanslar ortaya koydu. 2 yıldır Özel Bilim Koleji ile yaptığımız ortak çalışmalarda başarılı sonuçlar elde ettik." ifadelerini kullandı. 
 
İyi bir alt yapının oluştuğunu sözlerine ekleyen Acar, konuşmasını şöyle tamamladı;  "Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları olarak, Malatya Basketbol'u için iyi bir alt yapı oluşturduk. Bu anlamda lokomotif görevi gördüğümüze inanıyorum. Bundan sonrada buna yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda ailelerimizin çocuklarını okullarımıza yönlendirmesini bekliyoruz. Ailelerimiz Malatya Basketbol internet sitesine girerek, çocuklarını kayıt yaptırabilirler." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız